obey-robots.txt
21 April 2015, 13:35
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met T-Mobile?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Ja 26% [7 stemmen]
26% [7 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Nee 74% [20 stemmen]
74% [20 stemmen]

Stemmen: 27
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 03 jun 2010
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »T-Mobile Forum«. T-Mobile Forum
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
1467 0 Ed
29 okt 2013, 11:48
Geen nieuwe berichten

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
1867 0 dicuore
09 aug 2013, 07:51
Geen nieuwe berichten

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. Be...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
1811 0 Mobby
04 aug 2013, 23:43
Geen nieuwe berichten

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
2320 3 Mobby
10 jul 2013, 12:02
Geen nieuwe berichten

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
2224 0 saskiavhh
23 mei 2013, 10:31
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
3187 0 Mobby
23 dec 2012, 13:45
Geen nieuwe berichten

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
2900 0 Mobby
15 dec 2012, 23:58
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile

« Ga naar bericht

Eerder op de avond bereikten mij de eerste berichten dat er een storing bij T-mobile is. Gewoon even de storing uitzitten, het komt vast wel weer goed.

  Storing « Meer onderwerpen
3134 0 Mobby
01 dec 2012, 00:22
Geen nieuwe berichten

nummerbehoud lukt niet

« Ga naar bericht

Vandaag melding gekregen dat het nummer is overgezet, maar op het over te zetten nummer krijg ik de melding dat het nummer niet in gebruik is wanneer ik dit vanaf een ander mobiel op probeer te roe...

  Opleveringsproblemen « Meer onderwerpen
2918 0 cor1966
07 nov 2012, 12:57
Geen nieuwe berichten

storing whatsapp

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp. Geef een reactie als dit ook bij jou zo is (was).

  Storing « Meer onderwerpen
3691 0 Mobby
08 sep 2012, 22:26
Deze button T-Mobile Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
4G van T-Mobile

Op 18 november zet T-Mobile 4G aan voor alle klanten, in de regio’s waar dit beschikbaar is: Amsterdam, Rotterdam, delen van Den  Haag en Utrecht. 4G geschikte toestellen krijgen op die datum een update en daarna kan 4G gebruikt worden.

Planning voor de rest van het land:


Iedereen profiteert van stabieler en sneller internet met 4G
T-Mobile laat alle klanten van het nieuwe 4G–netwerk profiteren. Daarom krijgt iedereen met een geschikt toestel gratis toegang tot 4G en daarmee tot stabieler en sneller internet zonder extra kosten. Afhankelijk van de datahoeveelheid die u heeft bij uw abonnement, kan de snelheid van 4G oplopen tot 50 Mb/s.

U hoeft dus geen duurder abonnement af te sluiten om in te kunnen stappen op 4G. U krijgt met een 4G- geschikt toestel automatisch toegang tot ons nieuwe 4G-netwerk waar dit beschikbaar is.

Bron: http://www.lionconnect.nl/bp-1050-4g-van-t-mobile

Storing T-Mobile treft miljoenen bellers
Telecomaanbieder T-Mobile schat dat zo'n twee miljoen van zijn klanten niet kunnen bellen en sms'en. Sinds het begin van de middag kampt het mobiele netwerk van T-Mobile met een landelijke storing.

Zowel klanten met een abonnement als prepaid-klanten kunnen last hebben van de storing op het mobiele netwerk.

Volgens T-Mobile kunnen veel mensen inmiddels weer bellen, maar nog niet gebeld worden. De storing zit in één van de verbindingcentrales. T-Mobile zegt dat het een backup-systeem heeft opgestart en verwacht dat het in de loop van de avond operationeel is.

Bron NOS
T-Mobile ziet klantenbestand verder groeien.
  • Introductie iPhone 4 stimuleert verdere groei abonneebestand.

  • Mobiel internetgebruik groeit naar 11TB per dag.

  • Druk op inkomsten neemt toe als gevolg van verder overheidsingrijpen.

Het aantal klanten van T-Mobile Netherlands BV is in het derde kwartaal met 79.000 klanten gegroeid tot 4,461 miljoen per eind september 2010. De EBITDA kwam in het derde kwartaal uit op 98 miljoen euro bij een totale omzet van 450 miljoen euro. Het gebruik van mobiel internet op het netwerk van T-Mobile blijft sterk groeien. Het datagebruik als percentage van de gemiddelde omzet per gebruiker (ARPU) steeg vergeleken met dezelfde periode in 2009 met 3% naar 29%.

Hans van Leeuwen, Financieel Directeur van T-Mobile in Nederland: “We hebben in het derde kwartaal ons klantenbestand verder weten uit te breiden. Veel bestaande en nieuwe klanten kozen voor de iPhone 4 of een andere smartphone. Het gevolg hiervan is hoge verkoopkosten. Tegelijkertijd betekent deze investering in nieuwe klanten en het behoud van bestaande klanten ook waardevolle groei voor de toekomst.”

Regulering drukt inkomsten
Ook in het derde kwartaal van dit jaar was er sprake van een drukkend effect op de inkomsten als gevolg van regulering vanuit de overheid. Tot twee keer toe werden de zogenoemde MTA-tarieven verlaagd waardoor de inkomsten en de EBITDA daalde. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar was het negatieve effect van de lagere MTA-tarieven 4 miljoen euro op de EBITDA en 10 miljoen euro op de omzet. Toch is in tegenstelling tot de licht dalende omzet, vooral de EBITDA sterk gedaald met meer dan 23% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Gebruikers van smartphones en van mobiel internet op tablets, netbooks en laptops zorgen voor een sterke stijging van het dataverkeer via het netwerk van T-Mobile. Dat bedraagt nu 11TB per dag. T-Mobile heeft haar netwerk sterk uitgebreid om deze verdere groei op te vangen en de capaciteit van het netwerk wordt voortdurend verder vergroot.

Bron: T-Mobile
T-Mobile in het nieuws
T-Mobile verscherpt PrePaid aanbod: sneller internet, lagere kosten
Snel internet met 4GMAX tot maximaal 15 Mbps Kosten vergelijkbaar met Basis Sim Only Abonnement Vanaf 6 mei, voor nieuwe en bestaande klanten   Den Haag, 21 april 2015 – T-Mobile brengt vanaf 6 mei een zeer scherp PrePaid aanbod op de markt. Zowel de prijzen als internetsnelheden worden op het niveau van het Basis Sim Only Abonnement gebracht. Dit betekent dat in sommige gevallen de PrePaid prijzen zelfs goedkoper zijn dan die van een abonnement. Dit is onder andere voor de jongere klanten van T-Mobile heel aantrekkelijk. De internetsnelheid wordt met een factor vijf verhoogd tot maximaal 15 Mbps, zonder dat de klanten hiervoor extra hoeven te betalen. Met de forse verhoging van de internetsnelheid op het 3G en 4GMAX-netwerk is mobiel internet een nog aantrekkelijkere optie voor onder andere de jongere PrePaid klanten van T-Mobile. Het leven van de jongere generatie speelt zich steeds vaker voor een groot deel online af, denk aan Facebook, Whats App en Snapchat. Dit betekent meer dataverbruik maar ook hogere kosten. Dit is nu verleden tijd. Sterker nog, de kosten voor een groot deel van het PrePaid aanbod worden op vergelijkbaar niveau gebracht met dat van het Basis Sim Only Abonnement. Deze verbeteringen gelden voor zowel nieuwe als bestaande klanten en gelden uiteraard ook voor PrePaid op de tablet of laptop. Gratis MB’s bij PrePaid bundels Al eerder kondigde T-Mobile aan de PrePaid bundels vanaf 6 mei te vergroten voor nieuwe en bestaande klanten zonder extra kosten. 100 MB wordt 200 MB, 350 MB wordt 1 GB en 1 GB gaat naar 1,5 GB. Zonder bundels betaalt de PrePaid klant slechts €0,05 per MB. T-Mobile maakt PrePaid daarnaast nog aantrekkelijker door nu bij elke opwaardering vanaf € 10 klanten gratis 200 MB, 100 sms’jes en 50 belminuten extra te geven. Deze gratis extra Mb’s, sms’jes en minuten zijn 30 dagen geldig. Kijk hier voor alle wijzigingen voor bestaande klanten.

Samsung Galaxy S6 en S6 edge vanaf 10 april exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile
T-Mobile exclusieve launch partner in Nederland van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 edge. Exclusief introductie-aanbod op 10 april: 24 maanden 50% korting op het abonnement in combinatie met de Galaxy S6 en S6 Edge in geselecteerde T-Mobile en The Phonehouse winkels Als exclusieve launch partner start T-Mobile vrijdag 10 april met de verkoop van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 edge. T-Mobile komt bovendien met een zeer aantrekkelijk introductieaanbod. Alleen op 10 april krijgen klanten 50% korting op een 2-jarig abonnement in combinatie met de Galaxy S6 en S6 edge. Het bijzondere aanbod is via geselecteerde T-Mobile Shops en The Phonehouse Shops te verkrijgen. Al tijdens de voorinschrijving blijken deze nieuwe smartphones bijzonder gewild. Om de exclusieve samenwerking tussen Samsung en T-Mobile te vieren rollen we de blauwe loper uit bij onder andere de T-Mobile Shops op de Lijnbaan in Rotterdam en Breda. Samsungfans kijken al weken uit naar dit nieuwe toestel en zullen op 10 april in de rij staan op de blauwe loper om het toestel als eerste te bemachtigen. 4G Bij T-Mobile krijgen alle klanten gratis toegang tot het snelle en stabiele 4G-netwerk voor mobiel internet, waardoor ze alles uit hun nieuwe Samsung smartphone kunnen halen. Bovendien zijn klanten met een Stel Samen & Stel Bij abonnement beschermd tegen onverwachte kosten voor mobiel internet. Alle informatie over de diverse abonnementsvormen en prijzen bij T-Mobile staan op https://www.t-mobile.nl/s6-actie

T-Mobile geeft maandelijks 850.000 gigabytes weg aan klanten
Klanten nieuwe 4G netwerk gebruiken meer MB’s T-Mobile verhoogt daarom gratis internetbundels van klanten: tot wel 2 GB extra Automatisch vanaf 6 mei, voor nieuwe en bestaande klanten Den Haag, 9 april 2015 – Om meer dan 5 miljoen afleveringen House of Cards, of 12 miljoen afleveringen Spangas te kunnen kijken via je smartphone is 850.000 gigabytes nodig. Dat is de hoeveelheid data die T-Mobile vanaf mei gratis weggeeft aan klanten. MB’s die klanten graag willen omdat filmpjes kijken via de smartphone of tablet snel aan populariteit toeneemt. Voor de klant betekent 1 GB extra per maand ongeveer 6 afleveringen House of Cards of 14 afleveringen Spangas kijken, 15 extra keer het laatste album van de favoriete artiest beluisteren, 12 keer heen en weer rijden tussen Groningen en Maastricht met je mobiele navigatie, 1000 foto’s appen naar vrienden, 6 uur videoskypen of 30 minuten remote play op de playstation 4 spelen. * En die extra MB’s komen als geroepen. Want door het stabiele en supersnelle 4GMAX van T-Mobile is mobiel internet veel gemakkelijker en toegankelijker geworden. En dat smaakt naar meer zien we. Want onze klanten op het nieuwe 4G netwerk gebruiken veel meer data. Daarom geeft T-Mobile haar klanten vanaf 6 mei tot wel 2 GB extra in hun internetbundel. Gratis, elke maand opnieuw. En de klanten hoeven er niets voor te doen. Voor wie? De verhoging geldt voor alle bestaande en nieuwe klanten die een Stel Samen & Stel Bij abonnement of een Stel Samen / Samengesteld abonnement hebben met een internetbundel van 2GB, 5GB of 10GB. Dit geldt voor zakelijke als particuliere klanten en voor klanten met Stel Samen & Stel Bij Tablet. Al deze klanten worden geïnformeerd via sms en/of email. De bundels van 2 GB gaan naar 3 GB; die van 5 GB naar 6 GB en die van 10 GB naar 12 GB. Ook prepaid klanten krijgen extra MB’s: 100 MB wordt 200 MB, 350 MB wordt 1 GB en 1 GB gaat naar 1,5 GB. *Voorbeelden zijn bij benadering. Mogelijkheden per GB afhankelijk van diverse factoren.

T-Mobile Netwerk hersteld
Het netwerk van T-Mobile heeft zich weer hersteld. Het netwerk is, ten gevolge van de stroomstoring, een aantal uren in Noord-Holland gedeeltelijk verstoord geweest. Impact op klanten beperkt gebleven In de eerste uren van de stroomstoring hebben klanten van T-Mobile maar beperkt last gehad van de stroomstoring. De noodvoorzieningen op de sites zorgden ervoor dat een groot gedeelte van de masten gewoon bleven doorwerken. De accu’s vangen gedurende enkele uren de eerste stroomonderbreking op. Tussen 11 uur en 12 uur hebben we een korte toename gezien van de reacties van klanten bij de klantenservice en op sociale media. Na 12 uur nam het aantal reacties van klanten snel weer af, doordat de stroomvoorziening op onze locaties werd hersteld. Op dit moment is de situatie weer normaal. Er is geen volgende update

T-Mobile en Samsung openen interactieve winkelformule in Breda
Den Haag, 25 maart 2015 – Bijna iedere Nederlander heeft inmiddels wel zo’n handige smartphone of tablet. We gebruiken het om spelletjes te doen, te mailen of voor sociale media. Maar weinig mensen weten hoe je via je tablet of smartphone je televisie en huishoudelijke apparatuur kunt aansturen. Het verbinden van elektronische apparaten wordt snel gemeengoed in de Nederlandse huishoudens. Samsung en T-Mobile willen de consument zelf laten ervaren hoe handig en eenvoudig dit is, in hun nieuwe gezamenlijke winkel in Breda. Vorig jaar lanceerden beide bedrijven een gezamenlijke winkel aan het Rotterdamse Beursplein. Deze winkel laat goede resultaten zien en wordt goed bezocht door het winkelend publiek. Vanwege dit succes openen T-Mobile en Samsung op 26 maart een tweede gezamenlijke winkel, aan de Ginnekenstraat 17 in Breda. Het zorgvuldig geselecteerde personeel staat garant voor een uitstekende Samsungbeleving in de winkel. Naast de gebruikelijke hoge mate van dienstverlening, kan de klant in deze winkel de samenwerking tussen apparaten ervaren. Zo kan de klant in de huiskamer van de winkel bijvoorbeeld met smartphones en tablets de TV of een wasmachine aansturen. Onno Rip, Directeur Retail en E-tail van T-Mobile: “Fysieke winkels worden steeds belangrijker in het wegwijs maken van klanten in de wereld van mobiele telecommunicatie. In meer dan de helft van de gevallen lopen klanten onze shops binnen voor advies, een rol die we graag op ons nemen. De ervaring van de eerste gecombineerde shop in Rotterdam is dat de krachtenbundeling van T-Mobile en Samsung iets extra’s brengt waar het publiek grote behoefte aan heeft. We willen dit succes nu graag samen in Breda verder uitbouwen.” Menno van den Berg, Managing Director van Samsung Nederland: “In 2020 zullen alle Samsung apparaten verbonden zijn met het internet. Dat betekent dat vanaf nu steeds meer oplossingen van Samsung met elkaar kunnen praten. De huiskamer in deze winkel in Breda geeft een goed beeld van wat er vandaag de dag al mogelijk is. We zijn trots dat mensen dat op deze plek zelf kunnen ervaren.”

Goedemiddag bezoeker
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

31 december 2014, 23:17
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer