obey-robots.txt
26 Mei 2016, 18:17
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met T-Mobile?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Ja 26% [7 stemmen]
26% [7 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Nee 74% [20 stemmen]
74% [20 stemmen]

Stemmen: 27
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 03 jun 2010
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »T-Mobile Forum«. T-Mobile Forum
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
2605 0 Ed
29 okt 2013, 11:48
Geen nieuwe berichten

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
3050 0 dicuore
09 aug 2013, 07:51
Geen nieuwe berichten

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. Be...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
2984 0 Mobby
04 aug 2013, 23:43
Geen nieuwe berichten

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
3603 3 Mobby
10 jul 2013, 12:02
Geen nieuwe berichten

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
3337 0 saskiavhh
23 mei 2013, 10:31
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
4366 0 Mobby
23 dec 2012, 13:45
Geen nieuwe berichten

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
4056 0 Mobby
15 dec 2012, 23:58
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile

« Ga naar bericht

Eerder op de avond bereikten mij de eerste berichten dat er een storing bij T-mobile is. Gewoon even de storing uitzitten, het komt vast wel weer goed.

  Storing « Meer onderwerpen
4240 0 Mobby
01 dec 2012, 00:22
Geen nieuwe berichten

nummerbehoud lukt niet

« Ga naar bericht

Vandaag melding gekregen dat het nummer is overgezet, maar op het over te zetten nummer krijg ik de melding dat het nummer niet in gebruik is wanneer ik dit vanaf een ander mobiel op probeer te roe...

  Opleveringsproblemen « Meer onderwerpen
4049 0 cor1966
07 nov 2012, 12:57
Geen nieuwe berichten

storing whatsapp

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp. Geef een reactie als dit ook bij jou zo is (was).

  Storing « Meer onderwerpen
4839 0 Mobby
08 sep 2012, 22:26
Deze button T-Mobile Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
T-Mobile kiest nieuwe positionering en investeert fors in ?Mobile First?

T-Mobile kondigt vandaag de nieuwe strategie aan voor de komende drie jaar. De focus ligt hierbij volledig op ‘Mobile First’. Het bedrijf anticipeert daarmee op de mobiele digitalisering van de samenleving. Deze wordt gekenmerkt door een veranderende informatiebehoefte en toename van dataconsumptie via mobiel internet bij zowel de consumenten als in de zakelijke markt. Om de herpositionering op korte termijn te kunnen realiseren en daarmee de groei in abonnees van de afgelopen kwartalen verder te versnellen, heeft moedermaatschappij Deutsche Telekom voor T-Mobile Nederland een investeringsprogramma opgezet. De eerste stap van dit programma was de investering in het geheel vernieuwde netwerk dat het afgelopen jaar is gerealiseerd. Deze wordt nu opgevolgd door een nieuwe merkpositionering, een uitbreiding van het productaanbod en de uitrol van een nieuw samenwerkingsplatform. Op dit samenwerkingsplatform ontwikkelt T-Mobile in co-creatie met ontwikkelaars, experts en het brede publiek nieuwe mobiele toepassingen.

“De telecommarkt is fors in beweging: de inkomsten uit het traditionele bellen en SMS-en lopen al jaren terug en Nederland schakelt over op mobiel internet. Daarnaast bieden telecom-organisaties alles-in-één pakketten aan, waarbij ‘convenience’ voorop staat en neemt het aantal aanbieders in Nederland in de toekomst af”, aldus Mark Klein, CEO van T-Mobile Nederland. “De vraag was: hoe kan T-Mobile zijn positie in deze context de komende drie tot vijf jaar verder versterken, in zowel abonnees als omzet? Om die vraag te beantwoorden hebben we, samen met Deutsche Telekom, een driejarig strategisch plan ontwikkeld, waarmee we ons komende jaren sterker onderscheiden van andere aanbieders. Het plan - waarbij met een schuin oog naar het succesvolle T-Mobile USA is gekeken - geeft qua positionering, merk en proposities een duidelijk en uniek antwoord op de uitdagingen waar T-Mobile Nederland voor staat. Dit is het begin van een nieuwe periode voor T-Mobile, waarin we gedurfde keuzes maken.”

Live Forward campagne
Op 6 juni aanstaande start de nieuwe branding campagne onder de naam ‘Live Forward’, waarin aangehaakt wordt op de digitale levensstijl van de moderne consument. Het is een oproep om vooral op ontdekkingstocht te gaan in de nieuwe digitale wereld en deze samen te omarmen. De campagne zal zowel op internet als TV en outdoor te zien zijn.

Oneindig Online op je Smartphone
Daarnaast introduceert T-Mobile op 6 juni een nieuw aanbod voor de consumentenmarkt: ‘Oneindig Online op je Smartphone’. Met deze bundel kunnen consumenten oneindig internetten op hun smartphone of tablet voor een vaste prijs per maand. De prijs van Oneindig Online op je Smartphone is 90 euro per maand. De zakelijke variant hiervan volgt later dit jaar. 

Tisha van Lammeren,  Directeur Consumenten Marketing: “Uit onderzoek {link naar apart persbericht} blijkt dat een groot aantal consumenten volledige vrijheid wil om te kunnen internetten op smartphone en tablet, contact te houden met vrienden, muziek te kunnen luisteren, video en TV te kijken, te gamen en ga zo maar door. Deze steeds sneller groeiende groep wil niet beperkt worden door data-bundels of de beschikbaarheid van wifi. Ondersteunt door het best geteste 4G-netwerk van Nederland, bieden we deze groep consumenten nu als eerste provider ‘Oneindig Online op je Smartphone’ aan".

Live Forward platform
Om het brede publiek te laten zien wat er allemaal al mogelijk is, introduceert T-Mobile een nieuw co-creatie platform (t-mobile.nl/liveforward) dat breed toegankelijk is voor het verzamelen van ideeën. T-Mobile biedt ontwikkelaars, de early adopter community en partners de ruimte nieuwe mobiele toepassingen te ontwikkelen en helpt daarmee de adoptie van nieuwe digitale mogelijkheden te versnellen. Nog dit jaar krijgen ontwikkelaars middels een API toegang tot een beveiligd gedeelte van de T-Mobile IT-omgeving. 

Mark Klein: “Wij beseffen ons terdege dat een nieuwe aanpak nodig is om ons de komende jaren nog sterker te kunnen onderscheiden van de alles-in-één pakketaanbieders. De tijd dat knappe koppen binnen onze organisatie in hun eentje trends voor consumenten en bedrijven kunnen voorspellen, ligt echt achter ons. In de digitale wereld om ons heen gaan zaken tien keer zo snel. Onze toekomst ligt dan ook in nauwe samenwerking met externe ontwikkelaars, partners en onze klanten om samen met hen nieuwe toepassingen te ontwikkelen".

Eerste voorbeeld: The Good Game
Het eerste voorbeeld van co-creatie vanuit de Live Forward-gedachte is de game ‘Sea Hero Quest’. T-Mobile Nederland en Alzheimer Nederland hebben zich hard gemaakt voor de Nederlandstalige versie van deze mobiele doolhof-game. De game is tot stand gekomen in samenwerking met Deutsche Telekom, University College London, The University of East Anglia en Alzheimer’s Research UK en is ontwikkeld ter ondersteuning van het onderzoek naar de ziekte Alzheimer. Daarnaast werken T-Mobile Nederland en Alzheimer Nederland op het Live Forward-platform samen aan praktische oplossingen om het leven van Alzheimer-patiënten en hun families te verbeteren. Klik hier voor meer informatie

Marc Petit, directeur Wetenschappelijk Onderzoek van Alzheimer Nederland: “Door de samenwerking met T-Mobile kunnen we met gamification op grote schaal anonieme onderzoeksgegevens verzamelen van mensen die we anders moeilijk kunnen bereiken. Wetenschappelijk onderzoek is kostbaar, tijdrovend en bereikt slechts een relatief klein deel van onze populatie. Deze game is niet alleen leuk om te spelen, het sluit ook naadloos aan bij onze wens om meer ‘research at home’ te doen. En deze game is pas het begin.
Bron: T-Mobile
ONEINDIG ONLINE OP JE SMARTPHONE

Vanaf 6 juni biedt T-Mobile een nieuwe internetbundel met ultieme vrijheid. Oneindig Online op je Smartphone. Deze bundel is onderdeel van de mobile first strategie die donderdag 26 mei door T-Mobile is geïntroduceerd. Oftewel; onbeperkt internet op je smartphone of tablet in Nederland. T-Mobile gaat een nieuwe koers varen. Een koers waarin de provider zich er hard voor maakt om haar klanten alles wat mogelijk is met een smartphone te laten ontdekken, proberen en gebruiken. Geen beperkingen, geen barrières. In deze strategie krijgen hebben deze proposities k een andere rol. In de nieuwe strategie maken de proposities een mobiele digitale levensstijl mogelijk. T-Mobile daagt daarmee iedereen uit om er alles uit te halen wat erin zit. Maximale vrijheid dus.

Tisha van Lammeren, directeur consumentenmarketing: “Ik herken, zeker als moeder, de beperkingen van databundels. Als je in de auto alle afleidingsmanoeuvres hebt ingezet om de kinderen stil te krijgen, dan is er nog één uitweg, de smartphone. Film kijken. Ik ga daardoor razend snel door mijn bundel heen. Ik wil zonder na te denken oneindig kunnen internetten. Dit maken wij nu mogelijk. Als eerste én de enige in de telecommarkt."

Nederlanders voelen zich beperkt
De 4G-netwerken in Nederland behoren tot de top van de wereld. Toch kiest de gemiddelde consument zoveel mogelijk voor Wifi, want dat betekent internet zonder beperkingen. De gemiddelde consument voelt zich in het gebruik van mobiel internet vaak beperkt door de hoogte van de databundel, want anders krijgen ze te maken met een snelheidsverlaging, een datastop of extra internetkosten. Het gemiddeld dataverbruik van klanten van T-Mobile in Nederland is 1GB per maand, in andere landen ligt dat hoger. Op dit moment zijn er in Nederland ruim 1,3 miljoen Netflix gebruikers zijn, slechts 10.000 klanten geven aan Netflix op 4G te kijken. Van alle spotify en Deezer gebruikers, geeft slechts een kwart aan dit mobiel te doen. Dat kan en moet anders, de consument moet zich minder geremd voelen om alle toepassingen van mobiel internet te kunnen benutten.

Oneindig online
Stel je voor dat we onze mobiele telefoon buiten net zo kunnen gebruiken als thuis. Geen zoektochten naar Wifi, maar onbegrensd en onbezorgd mobiel internetten met je smartphone en tablet. Zonder extra internetkosten, data-stops of snelheidsbeperkingen. T-Mobile vindt het de hoogste tijd om dat mogelijk te maken. Daarom is T-Mobile gestart met de ontwikkeling van een lijn nieuwe proposities. Vanaf 6 juni is er een nieuwe Stel Samen & Stel Bij internetbundel met ultieme vrijheid; Oneindig Online op je Smartphone. Deze bundel kost € 90,- per maand. Dit is de eerste stap in een nieuwe reeks proposities die de provider ontwikkeld waarin oneindig online centraal staat.

Oneindig zakelijk online
Vanaf de zomer is er ook een oneindig online bundel voor zakelijke klanten van T-Mobile. De provider wil ondernemers én hun werknemers de ruimte geven om te groeien. Steeds meer bedrijven kiezen T-Mobile als partner voor hun telecomdiensten. Juist voor zakelijke klanten is connectiviteit essentieel, maar uit onderzoek blijkt dat minder dan 20% het maximale eruit haalt. 65% van de werknemers gebruikt internet, maar slecht 26% gebruikt mobiel internet. Ook in de zakelijk markt wil T-Mobile dit doorbreken door het gebruik van mobiel internet niet meer te beperken.

Fair Gebruik Oneindig Online op je Smartphone
In de P3 Mobile Benchmark is het netwerk van T-Mobile getest als beste netwerk in Nederland. We vinden het daarom belangrijk dat alle klanten altijd en overal, nu en in de toekomst een optimale netwerkervaring hebben. Ook als we onze klanten onbeperkt internet op hun smartphone aanbieden. Er is daarom een aantal punten die wij verstaan onder Fair Gebruik. Op deze manier kunnen klanten onbeperkt internetten op hun smartphone of tablet in Nederland, zonder dat de stabiliteit van het netwerk in gevaar komt. Om te allen tijde de kwaliteit en snelheid voor onbeperkt online te kunnen garanderen wordt videoverkeer geoptimaliseerd voor gebruik op smartphone en tablet. De Oneindig Online op je Smartphone bundel is niet bedoeld om je smartphone als router te gebruiker of als vervanger van een vaste internetverbinding. Daar is op de lange termijn een mobiel netwerk niet geschikt voor.
Bron: T-Mobile
T-MOBILE EN DEUTSCHE TELEKOM VERSNELLEN ONDERZOEK NAAR DEMENTIE

T-Mobile en Alzheimer Nederland introduceren donderdag 26 mei de Nederlandse versie van de game ‘Sea Hero Quest’ voor IOS en Android. Deze mobiele doolhof-game is ontwikkeld ter ondersteuning van het onderzoek naar dementie. Hoe meer mensen het spel spelen, hoe meer data wordt verzameld: elke twee minuten spelen staat gelijk aan vijf uur wetenschappelijk onderzoek in een laboratorium. Met de weg die de speler aflegt, wordt data afgegeven die wordt gebruikt om meer te weten te komen over de werking van de hersenen. T-Mobile en Alzheimer Nederland gaan daarnaast samenwerken op het T-Mobile Live Forward-platform: www.t-mobile.nl/liveforward.

Marc Petit, directeur Wetenschappelijk Onderzoek van Alzheimer Nederland: “Wetenschappelijk onderzoek is kostbaar, tijdrovend en bereikt slechts een relatief klein deel van onze populatie. Het spelen van deze game is niet alleen leuk, het sluit ook naadloos aan bij onze wens om meer ‘research at home’ te doen. Door de samenwerking met T-Mobile kunnen we met gamification op grote schaal onderzoeksgegevens verzamelen van mensen die we anders moeilijk kunnen bereiken. Daarnaast past de game ook naadloos in onze campagne www.samendementievriendelijk.nl, die tot doel heeft Nederland dementievriendelijker te maken.”

Game biedt data over ruimtelijk inzicht en oriëntatievermogen
De hoofdrolspeler in Sea Hero Quest is de zoon van een zeevaarder, die in het spel teruggaat naar dezelfde plekken als zijn vader ook ooit geweest is. Maar het geheugen van zijn vader heeft hem in de steek gelaten en het is nu de taak van zijn zoon om deze plekken opnieuw te ontdekken. Al varend in een boot gaat de speler via uitgekiende trajecten op zoek naar speciale plekken en grote zeemonsters om zo het geheugen van de oude zeevaarder terug te brengen.

Door Sea Hero Quest te spelen krijgen onderzoekers op een veilige en anonieme manier data over het ruimtelijk inzicht en oriëntatievermogen van elke speler. Inzicht in hoe het menselijk brein door een ruimte navigeert, is cruciaal bij het onderzoek naar Alzheimer. De data uit de game brengt waardevolle inzichten over de behandeling van de ziekte dichterbij. Wanneer 100.000 mensen het spel spelen, levert dat namelijk voor maar liefst 57 jaar aan lab-data op. In Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten is de game inmiddels meer dan een miljoen keer gedownload. Matthijs van Kampen, manager Corporate Responsibility van T-Mobile: “Het is fantastisch dat we door de inzet van ons netwerk en de mogelijkheden die digitalisering biedt, positieve zaken in het leven van mensen en ondernemingen kunnen versnellen. Dat is de hele gedachte van Live Forward”.

Mobiele technologie helpt wetenschappelijk onderzoek
De eerste resultaten zijn veelbelovend. In de eerste week dat de game beschikbaar was, is er al 58 maanden aan tijd gespeeld, vergelijkbaar met 725 jaar aan wetenschappelijk onderzoek . “Het is goed dat er nu ook een Nederlandse versie van de game beschikbaar is. Ik juich dit initiatief toe en onderschrijf de kwaliteit van de game. Hiermee kunnen mensen in hun eigen omgeving en in hun eigen tijd bijdragen aan het versnellen van wetenschappelijk onderzoek”, aldus prof. Dr. Roy Kessels, neuropsycholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Meer initiatieven op T-Mobile ‘s Live Forward-platform
De game is tot stand gekomen in samenwerking met Deutsche Telekom, University College London, The University of East Anglia en Alzheimer’s Research UK. En deze game is pas het begin. T-Mobile en Alzheimer Nederland werken samen op het T-Mobile Live Forward-platform: www.t-mobile.nl/liveforward. Op dit platform ontwikkelt T-Mobile in co-creatie met ontwikkelaars, experts en het brede publiek toekomstige nieuwe digitale en mobiele toepassingen. Een deel van deze omgeving wordt ingericht om elkaar te inspireren met praktische oplossingen om het leven van Alzheimerpatiënten en hun families te verbeteren.

Volgens het Global Alzheimer Report 2015 zijn er wereldwijd meer dan 47 miljoen mensen met Alzheimer en de verwachting is dat dit aantal stijgt tot 135 miljoen in 2050. In Nederland lijden ca 270.000 mensen aan deze ziekte en dit aantal stijgt door vergrijzing. Voor mensen met Alzheimer is de vorming van nieuwe herinneringen verstoord. Hierdoor kunnen ze in hun dagelijks leven gedesoriënteerd en geïsoleerd raken. Er bestaat nog geen behandeling voor Alzheimer.

Sea Hero Quest is gratis verkrijgbaar in de App Store van Apple en de Play Store van Google. Link naar de app: https://itunes.apple.com/gb/app/sea-hero-quest/id1034383306?mt=8 en https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glitchers.catchhero
Bron: T-Mobile
Goedenavond bezoeker
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Mobby01:17:42
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

31 december 2014, 23:17
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer
Vergelijkers
Haal meer uit Usenet
Giganews Newsgroups