obey-robots.txt
04 December 2016, 19:24
Navigatie
Steun ons
Ledenenquête
Tevreden met T-Mobile?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Ja 26% [7 stemmen]
26% [7 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Nee 74% [20 stemmen]
74% [20 stemmen]

Stemmen: 27
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 03 jun 2010
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
T-Mobile Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »T-Mobile Forum«. T-Mobile Forum
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
3013 0 Ed
29 okt 2013, 11:48
Geen nieuwe berichten

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
3439 0 dicuore
09 aug 2013, 07:51
Geen nieuwe berichten

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. Be...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
3394 0 Mobby
04 aug 2013, 23:43
Geen nieuwe berichten

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
3985 3 Mobby
10 jul 2013, 12:02
Geen nieuwe berichten

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
3714 0 saskiavhh
23 mei 2013, 10:31
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
4786 0 Mobby
23 dec 2012, 13:45
Geen nieuwe berichten

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
4428 0 Mobby
15 dec 2012, 23:58
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile

« Ga naar bericht

Eerder op de avond bereikten mij de eerste berichten dat er een storing bij T-mobile is. Gewoon even de storing uitzitten, het komt vast wel weer goed.

  Storing « Meer onderwerpen
4633 0 Mobby
01 dec 2012, 00:22
Geen nieuwe berichten

nummerbehoud lukt niet

« Ga naar bericht

Vandaag melding gekregen dat het nummer is overgezet, maar op het over te zetten nummer krijg ik de melding dat het nummer niet in gebruik is wanneer ik dit vanaf een ander mobiel op probeer te roe...

  Opleveringsproblemen « Meer onderwerpen
4402 0 cor1966
07 nov 2012, 12:57
Geen nieuwe berichten

storing whatsapp

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp. Geef een reactie als dit ook bij jou zo is (was).

  Storing « Meer onderwerpen
5208 0 Mobby
08 sep 2012, 22:26
Deze button T-Mobile Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
T-Mobile start met de uitrol van 3-band carrier-aggregatie

Den Haag - T-Mobile is de eerste provider in Nederland die is gestart met de grote uitrol van 4G 3band carrier-aggregatie. De helft van het 3G-spectrum (UMTS) zal ingezet worden voor 4G. Hierdoor komt er nog meer 4G-datacapaciteit beschikbaar en kunnen er veel hogere snelheden bereikt worden, tot wel 300Mb/s. De uitrol is gestart met meer dan 450 masten die extra capaciteit, stabiliteit en snelheid leveren in meer dan 90 steden en dorpen in Nederland.

Op dit moment neemt het dataverkeer op het netwerk met bijna 60 procent per jaar toe. Naar verwachting zal dat verkeer de komende jaren zelfs nog harder toenemen. T-Mobile beschikt al over zeer ruime datacapaciteit in zijn netwerk en blijft daarin investeren om klanten nu en in de toekomst te laten profiteren van de kwaliteit van het best geteste netwerk van Nederland.

4G+ carrier-aggregatie (3CA) zorgt ervoor dat de internetervaring stabiel blijft als het lokaal erg druk is. Bijvoorbeeld tijdens evenementen of het reizen met de trein. Richard Marijs, netwerkstrateeg bij T-Mobile Nederland: “Innovaties zoals 3CA zorgen ervoor dat het netwerk nog stabieler en sneller wordt. Met deze techniek wordt de totale 4G-capaciteit weer flink vergroot. Dit doen we om te kunnen voorzien in de groeiende behoefte aan mobiele data.”

T-Mobile gebruikt nu landelijk 4G op de 2 frequentiebanden, namelijk de 900MHz en 1800MHz band. Het bedrijf is nu gestart met de uitrol van de derde band op 2100MHz, noodzakelijk voor 4G+ carrier-aggregatie.

###

Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile Zakelijke biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten. Bovendien heeft T-Mobile een geheel nieuw netwerk gebouwd, dat is ingericht op hoog en laag spectrum. Op die manier zijn klanten verzekerd van zowel een hoge snelheid als groot bereik. Deze aanpak is uniek in Europa. T-Mobile voert in Nederland de merken T-Mobile, Ben en KNIPPR. Zie www.t-mobile.nl.

###

Voor meer informatie

T-Mobile
David van Eeghen
Woordvoerder
Phone: +31638303912
E-mail: david.van.eeghen@t-mobile.nl
www.t-mobile.nl
https://twitter.com/TMobile_NL
Bron: T-Mobile
T-Mobile presenteert cijfers over derde kwartaal 2016

Den Haag, 10 november 2016 - In het derde kwartaal van 2016 groeide het postpaid klantenbestand van T-Mobile Nederland jaar-over-jaar met 136.000 klanten naar 2,91 miljoen. Het totale klantenbestand van T-Mobile steeg hiermee naar 3,7 miljoen klanten. De totale omzet bedroeg in het derde kwartaal €332 mln, waarmee de trend van minder omzetdaling in het derde kwartaal werd doorgezet. Na forse investeringen in marketing in het derde kwartaal daalde de EBITDA jaar-over-jaar met 27,8 procent naar 91 mln. De EBITDA-marge bleef stabiel op 27 procent en benadrukt de focus van T-Mobile op kostenefficiency. De klanten van T-Mobile verbruikten in het derde kwartaal 59 procent meer data dan het jaar daarvoor, en de klanttevredenheid steeg van 60 naar 66 punten - de op één na hoogste TRIM-score van Nederlandse premium merken in de telecomsector.

Martin Knauer, CEO a.i. van T-Mobile: "We hebben een goed kwartaal achter de rug. Ik ben vooral tevreden over de kwartaal-over-kwartaal groei van ons postpaid klantenbestand van 54.000 klanten, afkomstig uit alle segmenten: T-Mobile Consumer, T-Mobile B2B en ons budgetmerk BEN. We liggen op koers in een uitdagende markt. De investeringen in ons 4G-netwerk, vernieuwende proposities en sterke marketing en sales hebben tot een betere concurrentiepositie geleid.”Om de winstgevendheid verder te verhogen, blijft T-Mobile investeren in de verbetering van de flexibiliteit en kostenefficiency van de organisatie. Knauer: “We hebben in het derde kwartaal ingezet op versnelde verlaging van de kosten binnen de gehele organisatie. De focus ligt op vereenvoudiging, minder overhead en innovatie.”

Onderscheidend aanbod

In augustus lanceerde T-Mobile zijn salescampagne ‘Mobile Madness’, die vanwege het succes doorliep tot in september. Ook werd in het derde kwartaal de aangepaste versie van Oneindig Online geïntroduceerd. De eerste van een nieuwe reeks innovatieve proposities die onbeperkt data aanbiedt voor een vaste prijs aan zowel consumenten- als de zakelijke markt in Nederland. Knauer: “Om onze klanten maximale vrijheid te bieden op het gebied van mobiel internet, zoeken we nieuwe mogelijkheden om ècht onderscheidende producten naar de markt te brengen. Oneindig Online en Datavrije Muziek, dat in oktober is gelanceerd, zijn goede voorbeelden van deze aanpak. En er zal meer volgen.”

T-Mobile B2B

T-Mobile B2B profiteerde in het derde kwartaal duidelijk van het ‘best-in-test’ 4G-netwerk en toenemende klanttevredenheid. Alle klantsegmenten groeiden: zowel kleine ondernemingen en het MKB als de grootzakelijke markt. Ook de ambitie om van 'mobile first' uit te groeien tot een totaalaanbieder op de telecommarkt, inclusief vaste en cloudoplossingen, heeft het resultaat van T-Mobile B2B positief beïnvloed. Zo heeft de Zeeuwse kabelaar en energiebedrijf Delta in het derde kwartaal ingetekend op een Cloud & Clear-oplossing, en zijn er contracten getekend met onder meer de gemeentes Venlo, Eindhoven en Utrecht.

Knauer: “Vooruitkijkend zien we een markt vol kansen. T-Mobile heeft in het derde kwartaal 's werelds eerste Narrow Band IoT-netwerk gelanceerd. Het Internet of Things is een belangrijke ontwikkeling waarmee tientallen miljoenen devices op internet zullen worden aangesloten. We staan pas aan het begin van de zoektocht naar de eindeloze nieuwe mogelijkheden die deze technologie aan de sector zal toevoegen.“

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neem voor meer informatie contact op met David van Eeghen, woordvoerder. Telefoon: +31 (0)6 38303912 /
e-mail: david.van.eeghen@t-mobile.nl.

Dit persbericht is samen met ander nieuws over T-Mobile terug te vinden in onze online newsroom:
zie www.t-mobile.nl.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over T-Mobile in Nederland Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten in Nederland. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot communicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, BEN en KNIPPR.
Bron: T-Mobile
T-Mobile Nederland en Vodafone bereiken overeenstemming over de overname van de vaste t...

Het bestuur van T-Mobile Nederland en Vodafone hebben overeenstemming bereikt over de overname van Vodafone Thuis, de vaste tak van Vodafone in Nederland, actief op de Nederlandse consumentenmarkt. Dankzij de overname krijgt T-Mobile Nederland vaste voet aan de grond op de telecommarkt, met een aanbod voor breedband internet, vaste telefonie, televisie, ongeveer 150.000 klanten en circa 100 werknemers. De acquisitie vindt plaats onder voorbehoud van het advies van de ondernemingsraden van beide partijen en de mededingingsautoriteiten. Financiële details van de transactie worden niet vrijgegeven.

Dit besluit volgt op de aankondiging in mei j.l toen T-Mobile en aandeelhouder Deutsche Telekom een herpositionering en de strategie aankondigden om de groei een nieuwe impuls te geven. Om zo de commerciële positie van het bedrijf in Nederland te versterken. Met de overname van de vaste tak streeft T-Mobile meer synergie in haar portefeuille na, gericht op de combinatie van vast en mobiel.

Vodafone Thuis is een groeiende onderneming en heeft circa 150.000 klanten, waarvan ongeveer 90 procent een ‘triple play’ abonnement heeft. Het bedrijf heeft een landelijk dekkend breedband netwerk en bereikt daarmee ongeveer 80 procent van de Nederlandse huishoudens met snel vast internet. De verkoop van Vodafone Thuis is het resultaat van een toezegging van Vodafone Group Plc en Liberty Global plc aan de Europese Commissie om de voorgenomen joint venture van Vodafone en Ziggo in Nederland voorwaardelijk goed te keuren.

Martin Knauer CEO a.i. van T-Mobile Nederland: "Dit is geweldig nieuws voor de Nederlandse consument en onze organisatie. Dankzij de uitgebreide kennis en ervaring van de Deutsche Telekom Group, zullen we deze nieuw verworven activiteiten op de consumentenmarkt verder innoveren en meer keuzevrijheid bieden aan de Nederlandse consument. Met de overname zal T-Mobile in staat zijn om gecombineerde producten en diensten aan te bieden in Nederland”.

Beide partijen verwachten dat de transactie voor het einde van het jaar voltooid zal worden.

 
Bron: T-Mobile
Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| Mobby09:43:10
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

31 december 2014, 23:17
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer