obey-robots.txt
09 Februari 2016, 10:40
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met T-Mobile?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Ja 26% [7 stemmen]
26% [7 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Nee 74% [20 stemmen]
74% [20 stemmen]

Stemmen: 27
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 03 jun 2010
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »T-Mobile Forum«. T-Mobile Forum
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
2418 0 Ed
29 okt 2013, 11:48
Geen nieuwe berichten

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
2857 0 dicuore
09 aug 2013, 07:51
Geen nieuwe berichten

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. Be...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
2796 0 Mobby
04 aug 2013, 23:43
Geen nieuwe berichten

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
3371 3 Mobby
10 jul 2013, 12:02
Geen nieuwe berichten

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
3168 0 saskiavhh
23 mei 2013, 10:31
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
4165 0 Mobby
23 dec 2012, 13:45
Geen nieuwe berichten

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
3873 0 Mobby
15 dec 2012, 23:58
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile

« Ga naar bericht

Eerder op de avond bereikten mij de eerste berichten dat er een storing bij T-mobile is. Gewoon even de storing uitzitten, het komt vast wel weer goed.

  Storing « Meer onderwerpen
4062 0 Mobby
01 dec 2012, 00:22
Geen nieuwe berichten

nummerbehoud lukt niet

« Ga naar bericht

Vandaag melding gekregen dat het nummer is overgezet, maar op het over te zetten nummer krijg ik de melding dat het nummer niet in gebruik is wanneer ik dit vanaf een ander mobiel op probeer te roe...

  Opleveringsproblemen « Meer onderwerpen
3872 0 cor1966
07 nov 2012, 12:57
Geen nieuwe berichten

storing whatsapp

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp. Geef een reactie als dit ook bij jou zo is (was).

  Storing « Meer onderwerpen
4647 0 Mobby
08 sep 2012, 22:26
Deze button T-Mobile Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
TU Eindhoven en Universiteit Twente kiezen voor T-Mobile Zakelijk

De koppeling van het netwerk van T-Mobile aan het bestaande, veilige netwerk van SURFnet was van doorslaggevend belang voor de universiteiten. Het heeft als voordeel dat glasvezelkabels niet opnieuw hoeven te worden aangelegd. Bovendien kunnen gebruikers met MoLAN in de toekomst niet alleen op en rond de campus, maar ook thuis of onderweg inloggen op het SURF-net.

De koppeling van draadloze devices met het campusnetwerk - MoLAN - is nog in ontwikkeling. Er moeten nog enkele configuratietesten worden uitgevoerd. MoLAN biedt belangrijke voordelen voor de gebruikers. Medewerkers (3500 gebruikers van UT en 3000 gebruikers van TU/e) hoeven dan geen aparte VPN-verbinding op te zetten of opnieuw op het wifi-netwerk in te loggen.

Seamless connectivity
Thieu Mennen, manager back office TU/e: ‘Zeer waardevol is de seamless connectivity: wanneer je van de campus wegloopt, neemt het netwerk van T-Mobile automatisch de verbinding over zonder dat je daar als gebruiker iets van merkt.’Gebruikers kunnen dus overal inloggen op het netwerk, omdat T-Mobile door het hele land zendmasten heeft. Hans van der Ham, accountmanager van T-Mobile: ‘Je kunt flinke hoeveelheid data ophalen of verzenden. Denk aan een proefschrift dat nog niet gepubliceerd mag worden.’

Landelijke 4G-dekking
Sinds eind 2015 woont 99 procent van alle inwoners in Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile. Thieu Mennen van de TU/e beaamt de goede dekking in zijn regio. ‘Nu T-Mobile haar netwerk ook heeft ingericht op de lage band, is de reikwijdte per mast groter en de dekkingsgraad bovendien hoger. Ik merk een groot verschil op mijn reistraject van Deurne naar Eindhoven.’

Optimale bereikbaarheid 
Optimale bereikbaarheid is ook belangrijk voor universiteitsmedewerkers, zoals de afdeling beveiliging. Martin Bosker, ICT-manager Universiteit Twente: ‘In geval van calamiteiten moet de beveiliging altijd en overal kunnen communiceren, ook in tijden van grote drukte op de campus.’

Voor meer informatie: David van Eeghen, woordvoerder T-Mobile Zakelijk: 06 38303912 / david.van.eeghen@t-mobile.nl

Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Netherlands, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten. Bovendien heeft T-Mobile een geheel nieuw netwerk gebouwd, dat is ingericht op hoog en laag spectrum. Op die manier zijn klanten verzekerd van zowel een hoge snelheid als groot bereik. Deze aanpak is uniek in Europa. T-Mobile Netherlands voert de merken T-Mobile en Ben. Zie www.t-mobile.nl.
Bron: T-Mobile
De MB-verdeler: één databundel voor meerdere apparaten

Vanaf 1 februari kunnen klanten van T-Mobile dankzij de MB-verdeler één databundel op meerdere apparaten gebruiken. Eenvoudig, flexibel en bij de meeste abonnementen zonder extra maandelijkse kosten. Voor de MB-verdeler betaalt de klant eenmalig €14,99 en krijgt daarvoor extra simkaarten. De MB-verdeler is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten en zowel voor zakelijke klanten als particuliere klanten. De MB-verdeler kan met bijna alle abonnementen met een databundel gebruikt worden.

Consumenten willen op steeds meer apparaten mobiel internet gebruiken. Ze willen daarvoor niet altijd afhankelijk zijn van een Wi-Fi netwerk. Klanten balen ervan dat ze dan voor ieder apparaat een apart abonnement moeten afsluiten. Dankzij de MB-verdeler hoeft dat niet meer. Met de MB-verdeler kunnen klanten de MB’s uit één databundel verdelen over meerdere apparaten.

Databundel maximaal benuttenHet komt regelmatig voor dat klanten MB’s uit hun databundel overhouden, deze MB’s zijn ze de volgende maand dan kwijt. Met de MB-verdeler kunnen klanten deze MB’s ook gebruiken voor andere apparaten. Voor eigen apparaten of de apparaten van gezinsleden. Zij hoeven zich dus geen zorgen meer te maken of zij de data die ze hebben ingekocht wel verbruiken. Kortom; je MB’s maximaal benutten.

Geen extra maandelijkse kostenHet gebruik van de MB-verdeler is mogelijk voor alle klanten van T-Mobile met een abonnement met een databundel. Voor het gebruik van de MB-verdeler wordt voor de meeste abonnementen geen extra maandelijkse kosten in rekening gebracht. De klant betaalt eenmalig €14,99. Klanten krijgen hiervoor tot twee extra simkaarten.

Meer informatie over de MB-verdeler is hier te vinden: t-mobile.nl/mb-verdeler
Bron: T-Mobile
T-Mobile pakt klantschulden aan met ondertekening ethisch manifest

Het manifest bevat tien regels om klanten met betalingsachterstanden te helpen en om te voorkomen dat er financiële problemen ontstaan. Voorbeelden van regels zijn een begripvolle benadering, duidelijke informatie en een ‘faire’ behandeling van probleemschulden.

In Nederland worstelen 700.000 huishoudens (1,5 miljoen mensen) met probleemschulden. Dat zijn schulden die niet binnen drie jaar terug te betalen zijn. De gemiddelde schuld bedraagt 38.500 euro, verdeeld over gemiddeld 14 verschillende schuldeisers. Een groot deel van deze schulden bestaat uit boetes, incasso- en deurwaarderkosten.

Het terugdringen van schulden geeft nieuwe kansen voor mensen die leven onder druk van schulden, kansen voor het bedrijfsleven en voor de overheid. Want schulden zijn een grote last voor alle betrokken partijen.
Bron: T-Mobile
Goedemorgen bezoeker
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Mobby03:32:53
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

31 december 2014, 23:17
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer
Vergelijkers