obey-robots.txt
04 Mei 2016, 21:20
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met T-Mobile?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Ja 26% [7 stemmen]
26% [7 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Nee 74% [20 stemmen]
74% [20 stemmen]

Stemmen: 27
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 03 jun 2010
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »T-Mobile Forum«. T-Mobile Forum
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
2576 0 Ed
29 okt 2013, 11:48
Geen nieuwe berichten

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
3019 0 dicuore
09 aug 2013, 07:51
Geen nieuwe berichten

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. Be...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
2953 0 Mobby
04 aug 2013, 23:43
Geen nieuwe berichten

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
3569 3 Mobby
10 jul 2013, 12:02
Geen nieuwe berichten

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
3307 0 saskiavhh
23 mei 2013, 10:31
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
4325 0 Mobby
23 dec 2012, 13:45
Geen nieuwe berichten

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
4021 0 Mobby
15 dec 2012, 23:58
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile

« Ga naar bericht

Eerder op de avond bereikten mij de eerste berichten dat er een storing bij T-mobile is. Gewoon even de storing uitzitten, het komt vast wel weer goed.

  Storing « Meer onderwerpen
4200 0 Mobby
01 dec 2012, 00:22
Geen nieuwe berichten

nummerbehoud lukt niet

« Ga naar bericht

Vandaag melding gekregen dat het nummer is overgezet, maar op het over te zetten nummer krijg ik de melding dat het nummer niet in gebruik is wanneer ik dit vanaf een ander mobiel op probeer te roe...

  Opleveringsproblemen « Meer onderwerpen
4015 0 cor1966
07 nov 2012, 12:57
Geen nieuwe berichten

storing whatsapp

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp. Geef een reactie als dit ook bij jou zo is (was).

  Storing « Meer onderwerpen
4801 0 Mobby
08 sep 2012, 22:26
Deze button T-Mobile Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
Resultaten T-Mobile kwartaal 1 2016

Mark Klein, CEO T-Mobile: “De Nederlandse samenleving digitaliseert in rap tempo en in ons dagelijks leven raken we steeds meer onderling verbonden via het mobiele internet. Ik verwacht dat over vijf jaar de gemiddelde Nederlander zes apparaten op het mobiele internet heeft aangesloten en bedrijven het merendeel van hun data en applicaties in de cloud hebben. T-Mobile wil de nummer één provider worden van het mobiele internet. Daarom investeren wij niet alleen in innovatieve producten en een zeer sterk 4G-netwerk, maar ook in de commerciële slagvaardigheid van onze eigen organisatie. Dit heeft weliswaar gevolgen voor onze winstgevendheid, maar is een strategische route die we sinds medio 2015 volgen en zullen blijven volgen. Het gevolg is dat ons kwalitatieve postpaid klantenbestand het afgelopen kwartaal voor het vierde kwartaal achtereen groeide in al onze segmenten: BEN, T-Mobile B2C en B2B. Bovendien werd ons netwerk in maart 2016 uitgeroepen tot het best geteste netwerk van Nederland door het onafhankelijke onderzoeksinstituut P3.”

Mobile First
T-Mobile heeft in het eerste kwartaal van 2016 haar positie als ‘mobile first provider’ verstevigd met spraakmakende proposities. Met de introductie van ‘Test Ons Nu’ in het eerste kwartaal van 2016 werd T-Mobile de eerste provider in Nederland die de mogelijkheid gaf om het 4G-netwerk vrijblijvend te testen. Ook kunnen klanten vanaf 1 februari dankzij de ‘MB-Verdeler’ één databundel op meerdere apparaten gebruiken zonder extra maandelijkse kosten. Daarnaast startte T-Mobile een unieke pilot voor 30.000 klanten met de mogelijkheid om tegen een scherp dalurentarief hun dagelijks gebruik van apps, TV, video en muziek sterk op te voeren. De komende periode zet T-Mobile onder andere de uitrol van haar kabel loze TV-dienst KNIPPR door. Zo maakt T-Mobile het nog aantrekkelijker om altijd en overal gebruik te maken van snel 4G-internet. Mark Klein: T-Mobile zal zich de komende periode nog sterker gaan positioneren als de provider die de beste mobiele oplossingen biedt die er zijn. Wars van bundeling van diensten waar klanten niet om vragen en puur gericht op een mobiele leefstijl. Wij willen onze klanten blijven verrassen met diensten die inspelen op de behoefte om meer intensief gebruik te maken van mobiel internet tegen acceptabele kosten.”

Meer klanten voor BEN en T-Mobile Zakelijk
Het Nederlandse bedrijfsleven digitaliseert in hoog tempo en heeft een toenemende behoefte aan betrouwbare toepassingen voor het mobiele internet. T-Mobile Zakelijk heeft in het afgelopen jaar haar investeringen in verkoop en service aanzienlijk verhoogd. T-Mobile Zakelijk concentreert zich naast de klein zakelijke markt op het aanbieden van worry free vast/mobiel-oplossingen voor het MKB en voor grootzakelijke klanten. Als gevolg daarvan is het totaal aantal B2B-klanten in het eerste kwartaal van 2016 voor het derde kwartaal op rij gegroeid. Op de grootzakelijke markt kon T-Mobile in kw1 nieuwe overeenkomsten ondertekenen met onder andere het Kennisinstituut Fontys en Stichting Bureau Jeugdzorg.

Het aantal contractklanten (postaid) van BEN groeide in kw1 voor het vierde kwartaal op rij. In navolging van T-Mobile introduceerde BEN in februari van dit jaar de keuzemogelijkheid voor 4G bij alle BEN-internetbundels.

Netwerk als beste getest
Het netwerk van T-Mobile is in het gerenommeerd onderzoek ‘P3 Connect Mobile Benchmark NL’ van maart jl. als beste getest in Nederland. Dat het netwerk van T-mobile zo goed presteert, is vooral te danken aan het spectrumpakket, het grote aantal antennes en de meest moderne (SRAN) technologie. Hierdoor beschikt T-Mobile over meer datacapaciteit dan de andere providers in Nederland. Mark Klein: “Deze uitslag is voor zowel consumenten als onze zakelijke klanten van groot belang. Voor ons sociale leven en zakelijk verkeer is toegang tot supersnel en stabiel mobiel internet onmisbaar geworden. Ons netwerk is de beste keuze voor klanten die het maximale uit hun smartphone of mobiel internet willen halen.”

 

Neem voor meer informatie contact op met David van Eeghen, woordvoerder

Telefoon: +31 (0)6 38303912 / e-mail: david.van.eeghen@t-mobile.nl

Dit persbericht is samen met ander nieuws over T-Mobile terug te vinden in onze online newsroom: zie www.t-mobile.nl.

Over T-Mobile in Nederland

Met 3,67 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten in Nederland. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele communicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, BEN en KNIPPR. 
Bron: T-Mobile
1.500 panelleden testen tv-dienst KNIPPR in bèta-versie

Het KNIPPR-team vraagt in de komende tijd op verschillende momenten naar de ervaringen van de panelleden die de bèta-versie testen. Deze feedback wordt beoordeeld en uiteindelijk gebruikt om de kijkervaring te verbeteren en KNIPPR samen met de klant verder te ontwikkelen voor de officiële introductie dit voorjaar/zomer.

KNIPPR is er voor zowel T-Mobile als niet T-Mobile-klanten en biedt vooral uitkomst voor consumenten die wel interactieve tv willen kijken, maar geen behoefte hebben aan alles-in-één pakketten. KNIPPR biedt naast het traditionele live tv-kijken ook on-demand tv aan: kijken waar en wanneer je dit zelf wil, interactief en op een scherm naar keuze. KNIPPR richt zich zo op de behoeften van de kostenbewuste en kritische internetgeneratie.

Met kabelvrije interactieve tv van KNIPPR

  • Kijk je tv zonder verplichte afname van grote pakketten, je kiest en betaalt voor wat je gebruikt,
  • stel je zelf je tv-aanbod samen door favoriete zenders te kiezen, aanvullend op het populaire Nederlandse basisaanbod,
  • kan de consument maandelijks zijn zenderaanbod aanpassen of opzeggen,
  • kun je eenvoudig en laagdrempelig een extra zender proberen,
  • kijk je thuis en onderweg,
  • krijg je een scherp tarief.

Prijs en zenderaanbod
T-Mobile is op dit moment nog met zenders in gesprek om een zo breed mogelijke keuze aan te bieden. De prijzen en het volledige overzicht van beschikbare zenders worden tijdens de officiële introductie in voorjaar/zomer bekend gemaakt.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor meer informatie

T-Mobile, David van Eeghen, Manager Externe Communicatie/Persvoorlichter
E-mail: david.van.eeghen@t-mobile.nl
Mobile: + 31 (0)6 38303912
www.t-mobile.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Over T-Mobile
Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten in Nederland. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. In Nederland voert T-Mobile de merken T-Mobile, BEN en KNIPPR.
Bron: T-Mobile
T-Mobile experimenteert met internetbundels voor intensief mobiel internetgebruik

T-Mobile experimenteert met nieuwe internetbundels die inspelen op specifieke gebruikssituaties en aanbiedingen op basis van beschikbare capaciteit in het netwerk. Klanten proberen hun mobiele datagebruik vaak te beperken om te voorkomen dat ze over het limiet van hun internetbundel gaan. Voor specifieke of onverwachte situaties willen we klanten juist meer vrijheid en flexibiliteit geven. Daarnaast zijn er perioden dat het netwerk minder belast wordt. Juist voor die momenten is dit experiment opgezet. In het experiment bieden we klanten de mogelijkheid om buiten hun maandelijkse internetbundel om, tegen een scherp tarief hun datagebruik te intensiveren. Vergelijkbaar met het weekend- en avondtarief in de energiesector of de daluren in de vrijetijdssector.

T-Mobile heeft de beschikking over een netwerk dat getest is als beste netwerk van Nederland en qua snelheid en capaciteit enorm veel mogelijkheden biedt. We worden nu uitgedaagd om innovaties in onze producten en diensten door te voeren om ervoor te zorgen dat klanten optimaal gebruik kunnen maken van dit netwerk. Op een wijze die aansluit bij hun wensen en internetgedrag. Veel consumenten maken zich helaas nog steeds druk over het overschrijden van de internetbundel, terwijl ons netwerk juist is gebouwd om grote hoeveelheden data te verwerken. We willen het voor onze klanten nog aantrekkelijker maken om altijd en overal gebruik te maken van ons nieuwe 4G-netwerk. In de energiesector is het bijvoorbeeld al de standaard dat het gebruik van energie in de weekenden en nachten goedkoper is. In de mobiele telecomsector gebeurt dat nog niet. Wij onderzoeken met deze pilot of we samen met onze klanten daar verandering kunnen brengen.

Zorgeloos intensief internetgebruik
Het experiment is enerzijds gebaseerd op beschikbare capaciteit en anderzijds op specifieke gebruikssituaties waarin het mobiel internetgebruik groter is dan normaal. Voor het experiment zijn eenmalige bundels samengesteld voor zorgeloos intensief internetgebruik. Elke bundel bevat een zeer ruime hoeveelheid data om klanten een optimale en onbezorgde internetervaring aan te bieden. De grootte van de bundels, de periode waarin de data geldig en ook de manier waarop we ze aanbieden zijn onderdeel van het experiment. Denk hierbij aan speciale weekend- en nachtbundels of internetbundel voor zeer intensief internet voor een uur of tijdens de ochtend- of avondspits. Op dit moment wordt geëxperimenteerd met vijf verschillende bundels.

De verschillende internetbundels zijn:

Product

Bundel

Wanneer te gebruiken

Keyword

Uurbundel

5Gb

Altijd

Uur

Ochtendspits

20GB

Maandag - Vrijdag 07:00 - 10:00

Ochtendspits

Avondspits

20GB

Maandag - Vrijdag 16:00 - 19:00

Avondspits

Weekendbundel

50GB

Vrijdag 18:00u - Maandag 08:00u

Weekend

Nachtbundel

50GB

23:00u - 07:00u

Nacht

Meer informatie over de verschillende bundels is hier te vinden www.t-mobile.nl/tijdelijk-internet

In samenwerking met klanten
T-Mobile doet dit experiment samen met ca 30.000 klanten. T-Mobile is een van de voorlopers die dergelijk bundels nu op kleine schaal test. We willen hier in deze fase zoveel mogelijk van leren en samen met onze klanten de bundels en gebruiksgemak ontwikkelen. We vragen we onze klanten actief om feedback en passen we op basis van deze feedback bundels aan. Dit doen we totdat we de beste ervaring aan zoveel mogelijk klanten kunnen bieden. De klantenfeedback is tot nu toe bijna unaniem positief wat betekent dat we op het goede pad zitten. Als blijkt dat bepaalde proposities goed aanslaan bij de testgroepen dan zullen we deze voor grotere groepen klanten beschikbaar maken.
Bron: T-Mobile
Goedenavond bezoeker
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Mobby12:06:37
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

31 december 2014, 23:17
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer
Vergelijkers
Haal meer uit Usenet
Supernews Newsgroups