obey-robots.txt
23 Oktober 2016, 18:05
Navigatie
Steun ons
Ledenenquête
Tevreden met T-Mobile?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Ja 26% [7 stemmen]
26% [7 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Nee 74% [20 stemmen]
74% [20 stemmen]

Stemmen: 27
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 03 jun 2010
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
T-Mobile Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »T-Mobile Forum«. T-Mobile Forum
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
2911 0 Ed
29 okt 2013, 11:48
Geen nieuwe berichten

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
3349 0 dicuore
09 aug 2013, 07:51
Geen nieuwe berichten

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. Be...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
3285 0 Mobby
04 aug 2013, 23:43
Geen nieuwe berichten

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
3898 3 Mobby
10 jul 2013, 12:02
Geen nieuwe berichten

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
3606 0 saskiavhh
23 mei 2013, 10:31
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
4670 0 Mobby
23 dec 2012, 13:45
Geen nieuwe berichten

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
4328 0 Mobby
15 dec 2012, 23:58
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile

« Ga naar bericht

Eerder op de avond bereikten mij de eerste berichten dat er een storing bij T-mobile is. Gewoon even de storing uitzitten, het komt vast wel weer goed.

  Storing « Meer onderwerpen
4529 0 Mobby
01 dec 2012, 00:22
Geen nieuwe berichten

nummerbehoud lukt niet

« Ga naar bericht

Vandaag melding gekregen dat het nummer is overgezet, maar op het over te zetten nummer krijg ik de melding dat het nummer niet in gebruik is wanneer ik dit vanaf een ander mobiel op probeer te roe...

  Opleveringsproblemen « Meer onderwerpen
4312 0 cor1966
07 nov 2012, 12:57
Geen nieuwe berichten

storing whatsapp

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp. Geef een reactie als dit ook bij jou zo is (was).

  Storing « Meer onderwerpen
5112 0 Mobby
08 sep 2012, 22:26
Deze button T-Mobile Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
T-Mobile Nederland introduceert Internet of Things-netwerk

T-Mobile Nederland activeert deze week zijn Internet-of-Things-netwerk. Dit is wereldwijd de eerste grootschalige uitrol van een IoT-netwerk op basis van NarrowBand-IoT (NB-IoT). NB-IoT wordt gezien als de internationale standaard voor IoT-netwerken waarmee ‘things’ heel efficiënt kunnen communiceren. Hierdoor kan bijvoorbeeld een sensor op een batterij jarenlang informatie doorgeven, ook op lastig te bereiken plaatsen.

Vanaf volgende week zal het NB-IoT-netwerk beschikbaar zijn in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en de omgeving Schiphol. Komende maand volgen meer locaties en in de loop van 2017 wordt het netwerk landelijk uitgerold.

T-Mobile gaat samen met klanten en partners de komende periode verder ontdekken wat IoT voor hen kan betekenen, waarbij interessante toepassingen direct op het nieuwe netwerk getest kunnen worden. Itho Daalderop, Dual Inventive en Smartsensors behoren tot de eerste groep bedrijven die hun IoT-toepassing met NB-IoT gaan testen.

“IoT moet voor iedereen toegankelijk worden. Dat is ons uitgangspunt”, zegt Michiel Huisken, bij T-Mobile Nederland verantwoordelijk voor IoT. “De markt is op het punt gekomen dat ‘praten over technologie’ verschuift naar ‘daadwerkelijk stappen zetten’. Wij zijn trots dat T-Mobile de eerste partij is waarmee klanten daadwerkelijk kunnen gaan testen op een NB-IoT-netwerk. Er zijn veel partijen die daarop hebben gewacht, want als IoT jouw business is, dan is dit de standaard waarop je wilt bouwen.”

Wereldwijde IoT-standaard
NB-IoT is een zogenaamde Low Power Wide Area-techniek die op een efficiënte wijze sensoren met het internet verbindt. De kosten van de hardware en het stroomverbruik zijn laag, terwijl de kracht van het signaal tot tien keer zo sterk is als dat van GSM. Hierdoor is de techniek vrijwel overal en langdurig inzetbaar.

In juni van dit jaar is NB-IoT door de 3GPP goedgekeurd als de standaard voor IoT op mobiele netwerken. Deze standaard is tot stand gekomen in samenwerking met twintig vooraanstaande partijen die wereldwijd actief zijn, waaronder Deutsche Telekom en Huawei. Hierdoor zal NB-IoT naar verwachting in snel tempo wereldwijd worden uitgerold.

Richard Marijs, Technology-strateeg bij T-Mobile Nederland: “T-Mobile heeft zeer bewust gekozen voor NB-IoT omdat deze techniek gebruik maakt van ons eigen, gelicenseerd frequentiespectrum. Daardoor is er bijvoorbeeld geen sprake van interferentie met andere signalen. Daarnaast kan NB-IoT relatief eenvoudig geactiveerd worden op ons bestaande netwerk, door gebruik te maken van de 900MHz band die ook voor 4G wordt gebruikt. Zo kunnen we in een korte tijd NB-IoT landelijk actief hebben.”

Nieuw ecosysteem
Huisken besluit: “Vanaf dit moment krijgt Nederland het eerste moderne, schaalbare en vooral ook toekomstvaste IoT-netwerk. En als T-Mobile willen we niet alleen het netwerk leveren. We willen waarde creëren voor alle betrokkenen en zijn daarom met veel marktpartijen in gesprek. Door samen met deze partijen kennis en ideeën te bundelen én de benodigde schaalgrootte te realiseren, verwachten we dat op korte termijn veel IoT-toepassingen realiteit zullen worden.”

Testen met NB-IoT
Iedereen met concrete plannen die wil testen op het eerste NB-IoT-netwerk van Nederland, kan zich vanaf 20 oktober via http://iot.t-mobile.nl/ aanmelden.
Bron: T-Mobile
T-Mobile introduceert 4G voor Thuis

Vandaag introduceert T-Mobile ‘4G voor Thuis’, een alternatief voor huishoudens die last hebben van traag of instabiel internet via de vaste lijn. Via een 4G-modem wordt het 4G-signaal omgezet naar een wifi-verbinding en kunnen tot 32 apparaten tegelijkertijd aangesloten worden. De abonnementen voor ’4G voor Thuis’ zijn zeer flexibel. Het abonnement kan elke maand omhoog of omlaag bijgesteld worden of tijdelijk worden gepauzeerd. Tevens is het abonnement maandelijks opzegbaar. 4G voor Thuis is verkrijgbaar in combinatie met drie internetbundels van 25 GB, 50 GB en 100 GB per maand.

Ons 4G-netwerk is landelijk dekkend en heeft een enorme data-capaciteit. We zijn daarom op zoek gegaan naar nieuwe manieren waarop consumenten gebruik kunnen maken ons 4G-netwerk. Mobiel is het nieuwe vast, zowel thuis als onderweg gebruiken consumenten steeds vaker de smartphone of tablet en vertrouwen dus op het mobiele netwerk voor hun internetbehoefte, aldus Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarketing

(mobiel) Internet is een basisbehoefte
Internet is tegenwoordig, evenals elektriciteit en water, een basisvoorziening voor een huishouden. Toch zijn er huishoudens die geen beschikking hebben over stabiel en snel internet omdat de vaste lijn niet voldoet. Vaak is dit het geval in afgelegen gebieden. Het is niet meer van deze tijd dat er plekken zijn in Nederland waar mensen niet kunnen vertrouwen op een stabiele, snelle en veilige internetverbinding. Vanaf vandaag biedt T-Mobile met ‘4G voor Thuis’ daar een oplossing voor.

Blijvend in ontwikkeling
4G voor Thuis is vanaf het begin volledig in samenwerking met klanten ontwikkeld. T-Mobile vindt het belangrijk om niet alleen te innoveren vanuit het bedrijf, maar samen met klanten, partners, medewerkers en onze marketeers. En die co-creatie blijft doorgaan. Op deze manier blijft T-Mobile waarborgen dat de dienst continu voldoet aan de behoeften van de gebruiker. Zowel op het gebied van de techniek als in het aanbod.4G voor Thuis is vooralsnog alleen ontwikkeld voor particulier gebruik.

Bètatester uit ’t Zand (NH); “4G voor thuis zorgt ervoor dat ik gewoon weer vanuit huis kan gaan werken in het buitengebied, met een hogere snelheid dan ik gewend was met mijn ADSL verbinding in mijn vorige woning in het centrum! 100% uptime so far, zonder problemen video streamen (Skype en Youtube) dus ook de rest van het gezin is er erg blij mee.

In dit digitale tijdperk van steeds sneller internet kun je niet achterblijven. 4G voor Thuis voelt als een bevrijding. Geen last meer van traag internet. Eindelijk volledig 'in de cloud' kunnen werken en internet 'gewoon' als water uit de kraan gebruiken.”, bètatester uit Westmaas

Drie internetbundels
4G voor Thuis is verkrijgbaar in combinatie met drie verschillende internetbundels. 25 GB, 50 GB, en 100 GB van respectievelijk €30, €40 en €50. Deze prijzen zijn vergelijkbaar met de prijzen voor vast internet. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kunnen klanten bepalen welke databundel het beste past bij hun situatie. Klanten kunnen 4G voor Thuis één maand vrijblijvend uitproberen.

’s Nachts onbeperkt internetten
Klanten met een internetbundel van 50 GB of 100 GB kunnen bovendien elke nacht tussen 0.00 en 6.00 uur gebruikmaken van onbeperkt internet. Hierbij wordt géén data verbruikt uit de maandelijkse internetbundel. Dit is bijvoorbeeld handig als klanten grote bestanden willen downloaden of backups moeten inplannen. Als klanten door de databundel heen zijn stopt de verbinding. Zij kunnen dus niet buiten hun bundel internetten en maken geen onverwachte extra kosten. De bundels kunnen met de GB-aanvullers maandelijks worden aangevuld met 5 GB, 25 GB of 100 GB. Met de GB-aanvuller kunnen klanten blijven internetten tot de nieuwe internetbundel ingaat of tot de GB-aanvuller is verbruikt.

Meer informatie over 4G voor Thuis is hier te vinden: t-mobile.nl/4g-voor-thuis
Bron: T-Mobile
T-Mobile zal recht van klanten bepleiten voor de rechter

Vandaag heeft de Eerste Kamer de Nederlandse wet Netneutraliteit aangenomen. Deze wet bevat onder andere een totaal verbod op zero rating en is in strijd met de Europese wetgeving. T-Mobile zal dan ook de belangen van haar klanten verdedigen tot aan de rechter.

Voor de nieuwe add-on dienst 'Datavrije Muziek' wordt zero rating toegepast. Anders gezegd, dataverkeer gebruikt voor audiostreamingsdiensten die zich op het platform hebben aangesloten, gaat niet uit de bundel.

T-Mobile wist dat de kans bestond dat de Eerste Kamer over zou gaan tot dit besluit. Echter de Europese Verordening voor netneutraliteit en de daarbij horende Berec Guidelines geven expliciet de ruimte voor deze vorm van zero rating. Onder de Europese wetgeving is het toegestaan om categorieën diensten onder voorwaarden te zero raten. T-Mobile voldoet aan die voorwaarden en klanten en mensen uit de muziekindustrie zijn super enthousiast over de nieuwe add-on dienst. Deze stap is een grote doorbraak en bevordert innovatie in de telecom- en in de muziekindustrie.

Datavrije Muziek is geheel vorm gegeven volgens de voorwaarden die de Berec Guidelines stelt aan zero Rating. Dit is zorgvuldig getoetst.

Een Europese verordening heeft een directe werking en geldt dus in elke Europese lidstaat om zo harmonisatie te bewerkstelligen. T-Mobile is daarom zeer verwonderd dat de Nederlandse politiek een wet aanneemt die conflicteert met een Europese wet. In dit geval betekent het dat bepaalde diensten die aantrekkelijk zijn wel in heel Europa, maar niet in Nederland aangeboden kunnen worden.

Zoals de minister zelf al heeft aangegeven, moeten bedrijven hun gelijk bij de rechter gaan halen en desnoods bij het Europees Hof van Justitie. T-Mobile vindt het onbegrijpelijk dat een minister van Economische Zaken zo omgaat met de belangen van consument en het bedrijfsleven. T-Mobile heeft dan ook geen andere keus dan het recht voor haar klanten te bepleiten voor de rechter. Dat zullen we dan ook doen.

Naast alle enthousiaste reacties was er ook een kritisch geluid te horen dat T-Mobile bepaalde (grote) partijen zou voortrekken of zou selecteren. Graag benadrukken wij dat er geen enkele vorm van selectie plaatsvindt en dat de dienst, zonder kosten, open staat voor elke audiostreamingsdienst. Alle aanbieders van audiodiensten, hele kleine, grote en buitenlandse, kunnen zichzelf aanmelden. Dat is ook een van de voorwaarden uit de Berec Guidelines. Juist openheid is de kracht van dit platform.

Ook werd in de media een link gelegd met eerdere producten van andere telecom providers. Het betrof hier echter het zeroraten (of voortrekken) van één commerciële muziekaanbieder. Dit is niet toegestaan onder de Berec Guidelines. Dat doet T-Mobile met Datavrije Muziek nadrukkelijk niet. Wij zero-raten een gehele categorie, muziek. Dat is juist onder de Berec Guidelines toegestaan.
Bron: T-Mobile
Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| Mobby02:57:10
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

31 december 2014, 23:17
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer