obey-robots.txt
31 Maart 2015, 13:17
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met T-Mobile?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Ja 26% [7 stemmen]
26% [7 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Nee 74% [20 stemmen]
74% [20 stemmen]

Stemmen: 27
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 03 jun 2010
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »T-Mobile Forum«. T-Mobile Forum
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
1416 0 Ed
29 okt 2013, 11:48
Geen nieuwe berichten

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
1819 0 dicuore
09 aug 2013, 07:51
Geen nieuwe berichten

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. Be...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
1760 0 Mobby
04 aug 2013, 23:43
Geen nieuwe berichten

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
2267 3 Mobby
10 jul 2013, 12:02
Geen nieuwe berichten

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
2174 0 saskiavhh
23 mei 2013, 10:31
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
3137 0 Mobby
23 dec 2012, 13:45
Geen nieuwe berichten

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
2849 0 Mobby
15 dec 2012, 23:58
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile

« Ga naar bericht

Eerder op de avond bereikten mij de eerste berichten dat er een storing bij T-mobile is. Gewoon even de storing uitzitten, het komt vast wel weer goed.

  Storing « Meer onderwerpen
3084 0 Mobby
01 dec 2012, 00:22
Geen nieuwe berichten

nummerbehoud lukt niet

« Ga naar bericht

Vandaag melding gekregen dat het nummer is overgezet, maar op het over te zetten nummer krijg ik de melding dat het nummer niet in gebruik is wanneer ik dit vanaf een ander mobiel op probeer te roe...

  Opleveringsproblemen « Meer onderwerpen
2870 0 cor1966
07 nov 2012, 12:57
Geen nieuwe berichten

storing whatsapp

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp. Geef een reactie als dit ook bij jou zo is (was).

  Storing « Meer onderwerpen
3642 0 Mobby
08 sep 2012, 22:26
Deze button T-Mobile Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
4G van T-Mobile

Op 18 november zet T-Mobile 4G aan voor alle klanten, in de regio’s waar dit beschikbaar is: Amsterdam, Rotterdam, delen van Den  Haag en Utrecht. 4G geschikte toestellen krijgen op die datum een update en daarna kan 4G gebruikt worden.

Planning voor de rest van het land:


Iedereen profiteert van stabieler en sneller internet met 4G
T-Mobile laat alle klanten van het nieuwe 4G–netwerk profiteren. Daarom krijgt iedereen met een geschikt toestel gratis toegang tot 4G en daarmee tot stabieler en sneller internet zonder extra kosten. Afhankelijk van de datahoeveelheid die u heeft bij uw abonnement, kan de snelheid van 4G oplopen tot 50 Mb/s.

U hoeft dus geen duurder abonnement af te sluiten om in te kunnen stappen op 4G. U krijgt met een 4G- geschikt toestel automatisch toegang tot ons nieuwe 4G-netwerk waar dit beschikbaar is.

Bron: http://www.lionconnect.nl/bp-1050-4g-van-t-mobile

Storing T-Mobile treft miljoenen bellers
Telecomaanbieder T-Mobile schat dat zo'n twee miljoen van zijn klanten niet kunnen bellen en sms'en. Sinds het begin van de middag kampt het mobiele netwerk van T-Mobile met een landelijke storing.

Zowel klanten met een abonnement als prepaid-klanten kunnen last hebben van de storing op het mobiele netwerk.

Volgens T-Mobile kunnen veel mensen inmiddels weer bellen, maar nog niet gebeld worden. De storing zit in één van de verbindingcentrales. T-Mobile zegt dat het een backup-systeem heeft opgestart en verwacht dat het in de loop van de avond operationeel is.

Bron NOS
T-Mobile ziet klantenbestand verder groeien.
  • Introductie iPhone 4 stimuleert verdere groei abonneebestand.

  • Mobiel internetgebruik groeit naar 11TB per dag.

  • Druk op inkomsten neemt toe als gevolg van verder overheidsingrijpen.

Het aantal klanten van T-Mobile Netherlands BV is in het derde kwartaal met 79.000 klanten gegroeid tot 4,461 miljoen per eind september 2010. De EBITDA kwam in het derde kwartaal uit op 98 miljoen euro bij een totale omzet van 450 miljoen euro. Het gebruik van mobiel internet op het netwerk van T-Mobile blijft sterk groeien. Het datagebruik als percentage van de gemiddelde omzet per gebruiker (ARPU) steeg vergeleken met dezelfde periode in 2009 met 3% naar 29%.

Hans van Leeuwen, Financieel Directeur van T-Mobile in Nederland: “We hebben in het derde kwartaal ons klantenbestand verder weten uit te breiden. Veel bestaande en nieuwe klanten kozen voor de iPhone 4 of een andere smartphone. Het gevolg hiervan is hoge verkoopkosten. Tegelijkertijd betekent deze investering in nieuwe klanten en het behoud van bestaande klanten ook waardevolle groei voor de toekomst.”

Regulering drukt inkomsten
Ook in het derde kwartaal van dit jaar was er sprake van een drukkend effect op de inkomsten als gevolg van regulering vanuit de overheid. Tot twee keer toe werden de zogenoemde MTA-tarieven verlaagd waardoor de inkomsten en de EBITDA daalde. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar was het negatieve effect van de lagere MTA-tarieven 4 miljoen euro op de EBITDA en 10 miljoen euro op de omzet. Toch is in tegenstelling tot de licht dalende omzet, vooral de EBITDA sterk gedaald met meer dan 23% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Gebruikers van smartphones en van mobiel internet op tablets, netbooks en laptops zorgen voor een sterke stijging van het dataverkeer via het netwerk van T-Mobile. Dat bedraagt nu 11TB per dag. T-Mobile heeft haar netwerk sterk uitgebreid om deze verdere groei op te vangen en de capaciteit van het netwerk wordt voortdurend verder vergroot.

Bron: T-Mobile
T-Mobile in het nieuws
T-Mobile Netwerk hersteld
Het netwerk van T-Mobile heeft zich weer hersteld. Het netwerk is, ten gevolge van de stroomstoring, een aantal uren in Noord-Holland gedeeltelijk verstoord geweest. Impact op klanten beperkt gebleven In de eerste uren van de stroomstoring hebben klanten van T-Mobile maar beperkt last gehad van de stroomstoring. De noodvoorzieningen op de sites zorgden ervoor dat een groot gedeelte van de masten gewoon bleven doorwerken. De accu’s vangen gedurende enkele uren de eerste stroomonderbreking op. Tussen 11 uur en 12 uur hebben we een korte toename gezien van de reacties van klanten bij de klantenservice en op sociale media. Na 12 uur nam het aantal reacties van klanten snel weer af, doordat de stroomvoorziening op onze locaties werd hersteld. Op dit moment is de situatie weer normaal. Er is geen volgende update

T-Mobile en Samsung openen interactieve winkelformule in Breda
Den Haag, 25 maart 2015 – Bijna iedere Nederlander heeft inmiddels wel zo’n handige smartphone of tablet. We gebruiken het om spelletjes te doen, te mailen of voor sociale media. Maar weinig mensen weten hoe je via je tablet of smartphone je televisie en huishoudelijke apparatuur kunt aansturen. Het verbinden van elektronische apparaten wordt snel gemeengoed in de Nederlandse huishoudens. Samsung en T-Mobile willen de consument zelf laten ervaren hoe handig en eenvoudig dit is, in hun nieuwe gezamenlijke winkel in Breda. Vorig jaar lanceerden beide bedrijven een gezamenlijke winkel aan het Rotterdamse Beursplein. Deze winkel laat goede resultaten zien en wordt goed bezocht door het winkelend publiek. Vanwege dit succes openen T-Mobile en Samsung op 26 maart een tweede gezamenlijke winkel, aan de Ginnekenstraat 17 in Breda. Het zorgvuldig geselecteerde personeel staat garant voor een uitstekende Samsungbeleving in de winkel. Naast de gebruikelijke hoge mate van dienstverlening, kan de klant in deze winkel de samenwerking tussen apparaten ervaren. Zo kan de klant in de huiskamer van de winkel bijvoorbeeld met smartphones en tablets de TV of een wasmachine aansturen. Onno Rip, Directeur Retail en E-tail van T-Mobile: “Fysieke winkels worden steeds belangrijker in het wegwijs maken van klanten in de wereld van mobiele telecommunicatie. In meer dan de helft van de gevallen lopen klanten onze shops binnen voor advies, een rol die we graag op ons nemen. De ervaring van de eerste gecombineerde shop in Rotterdam is dat de krachtenbundeling van T-Mobile en Samsung iets extra’s brengt waar het publiek grote behoefte aan heeft. We willen dit succes nu graag samen in Breda verder uitbouwen.” Menno van den Berg, Managing Director van Samsung Nederland: “In 2020 zullen alle Samsung apparaten verbonden zijn met het internet. Dat betekent dat vanaf nu steeds meer oplossingen van Samsung met elkaar kunnen praten. De huiskamer in deze winkel in Breda geeft een goed beeld van wat er vandaag de dag al mogelijk is. We zijn trots dat mensen dat op deze plek zelf kunnen ervaren.”

UPDATE: T-Mobile staakt bewaren van telecommunicatiegegevens
Vandaag, dinsdag 24 maart 2015, heeft de Minister van Justitie duidelijkheid gegeven over de bewaartermijn van bel - en internetgegevens van klanten. De Minister stelt in zijn brief aan de Tweede Kamer dat providers alle telecommunicatiegegevens van vóór 11 maart - toen de wet bewaarplicht door de rechter buiten werking werd gesteld - moeten vernietigen, tenzij de providers deze gegevens voor eigen bedrijfsdoeleinden nodig hebben. T-Mobile is blij dat er nu eindelijk vanuit de overheid duidelijkheid is gekomen over wat te doen met de verzamelde verkeersgegevens van voor 11 maart onder de wet bewaarplicht. T-Mobile slaat sinds 11 maart jl. geen gegevens meer op op basis van de Wet Bewaarplicht. Daarnaast zullen alle gegevens die al opgeslagen waren onder deze wet, en niet voor T-Mobile bedrijfsdoeleinden noodzakelijk zijn, vernietigd worden. Morgen zal in de Tweede Kamer het debat plaatsvinden met de Minister over het wetsvoorstel om een nieuwe wet bewaarplicht in te voeren. T-Mobile kijkt uit naar de uitkomsten van dit debat.

T-Mobile leidt eigen Drone-piloot op
Den Haag, 24 maart 2015 - Telecomprovider T-Mobile gaat als eerste Europese provider drones inzetten voor de inspectie van haar antenne-installaties. Dat bespaart tijd en geld. Ook is het werken met drones veiliger en efficiënter. Een eigen piloot opleiden is uniek in de telecomwereld; bedrijven die drones inzetten voor hun bedrijfsvoering, huren deze piloten in. Hiermee onderschrijft T-Mobile dat drones structureel ingezet gaan worden voor haar bedrijfsvoering. Medio juli zal de T-Mobile piloot met de eigen drone de eerste van de ruim 5000 antenne-installaties gaan inspecteren. 4G T-Mobile werkt hard om het beste mobiele netwerk in Nederland neer te zetten. Ruim een miljoen klanten van T-Mobile maakt dagelijks gebruik van het 4G-netwerk. Dit aantal zal in 2015 naar verwachting in rap tempo blijven stijgen, zodra T-Mobile landelijke dekking heeft. Met deze stijging van datagebruik stijgt het aantal benodigde antennes en moeten dus meer antennes geïnspecteerd worden. Met bijna 5000 antennelocaties heeft T-Mobile de dichtste antennedekking van alle aanbieders. Lampros Iskos, Technisch Directeur van T-Mobile: “Het gaat om de kwaliteit van ons netwerk. We werken aan een compleet vernieuwd hoogwaardig netwerk met een enorme capaciteit, dat klaar is voor uitzonderlijke datagroei in de toekomst. Stabiliteit van ons netwerk is heel belangrijk en dat begint met de perfecte staat van de antennekabels en antennes.” Pilot De resultaten van de eerste pilot in het stadion van FC Utrecht waren zeer bemoedigend. Jeffrey Leentjes, netwerkspecialist van T-Mobile: “Normaal gesproken zou het een week duren om met een hoogwerker de juiste foto’s te maken van de speciale stadionantennes en antennemasten en de controles hierop te doen. Nu vloog de drone in 15 minuten rond het stadion en de mast en maakten we de juiste beelden ter controle.” Het inzetten van drones kent veel voordelen; het bespaart tijd en geld; werken met drones is veiliger dan werken met een hoogwerker; drones zijn milieuvriendelijk en kunnen in veel weertypes ingezet worden, in tegenstelling tot hoogwerkers. Ontheffingen Een beperkende factor in het vliegen met drones zijn de ontheffingen. Nu moet er voor elke vlucht toestemming worden gevraagd bij de Luchtvaart Autoriteit. T-Mobile is optimistisch gestemd over de eerste stappen die genomen zijn door de European Aviation Community om Europese regulering over drones mogelijk te maken.

T-Mobile staakt bewaren van gegevens
UPDATE 19 maart 2015 T-Mobile staakt bewaren van gegevens Op woensdag 11 maart 2015 bepaalde de voorzieningenrechter dat telecomproviders geen bel-, internet- en mailgegevens van hun klanten meer hoeven te bewaren. De rechter heeft de wet die ze daartoe verplichtte buiten werking gesteld. Vanaf nu bewaart en verstrekt T-Mobile geen gegevens meer aan de Staat op basis van de Wet bewaarplicht telecommunicatiegegevens. T-Mobile slaat nog wel verkeersgegevens van klanten op voor een maxiale duur van 6 maanden voor haar bedrijfsdoeleinden.

Goedemiddag bezoeker
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

31 december 2014, 23:17
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer