obey-robots.txt
22 April 2019, 12:05
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met T-Mobile?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Ja 26% [7 stemmen]
26% [7 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Nee 74% [20 stemmen]
74% [20 stemmen]

Stemmen: 27
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 03 jun 2010
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
T-Mobile Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
T-Mobile heeft het beste geteste mobiele netwerk in Nederland

Tot oktober vorig jaar was er in de Nederlandse telecomsector geen breed geaccepteerd onafhankelijk vergelijkend onderzoek naar mobiele netwerken. Alle telecomproviders hebben daarom P3 Communications toestemming gegeven om de mobiele netwerken te testen. P3 Communications is wereldwijd de autoriteit op het gebied van benchmarks voor mobiele netwerken. Het netwerk van T-Mobile en Ben is in de P3 Connect Mobile Benchmark NL van 15 maart j.l. als beste getest in Nederland.

Lampros Iskos, CTO van T-Mobile Nederland; “De afgelopen 2,5 jaar hebben wij fors geïnvesteerd in ons netwerk om onze klanten hét netwerk van de toekomst te bieden. Dit is de bevestiging dat we de juiste keuzes hebben gemaakt en een concurrerend netwerk hebben gebouwd waarmee we onze klanten het beste van het beste geven. Nu en in de toekomst. In het onderzoek van P3 staat de totale klantervaring centraal en het geeft transparante en betrouwbare data over hoe de verschillende netwerken presteren. Dit rapport geeft consumenten de mogelijkheid om een weloverwogen keuze te maken voor mobiel internet en telefonie. Dat het netwerk van T-mobile zo goed presteert is te danken aan het spectrumpakket, het aantal antennes en de meest moderne (SRAN) technologie. Het resultaat is dat T-Mobile over meer datacapaciteit beschikt dan de andere providers in Nederland. Met het oog op het toenemend datagebruik in de toekomst is dit essentieel.“

De hoogste score ooit gemeten
Het P3 Connect Mobile Benchmark is de grootste onafhankelijke test waarin de totale klantervaring centraal staat. De test gaat dus verder dan alleen dekking of snelheid. In de benchmark zijn alle netwerken getest op zowel data als telefonie. T-Mobile heeft 966 punten gescoord van de in totaal 1000 te behalen punten. Daarmee heeft T-Mobile niet alleen het hoogste totaal aantal punten in Nederland behaald, maar scoort T-Mobile ook het hoogste aantal ooit gemeten in een P3 Benchmark. De meetmethode en de resultaten van de benchmark zijn ook op deze pagina terug te lezen.

Mark Klein, CEO T-Mobile Nederland; “Deze uitslag is voor zowel consumenten als onze zakelijke klanten van immens belang. Voor ons sociale leven en zakelijk verkeer is toegang tot supersnel mobiel internet onmisbaar geworden. In de komende jaren zal zowel het dataverkeer als het aantal toepassingen enorm groeien. Zo verwachten wij bijvoorbeeld dat over vijf jaar de gemiddelde Nederlander zes apparaten op het mobiele internet heeft aangesloten en bedrijven het merendeel van hun data en applicaties in de Cloud heeft. Ons netwerk is dus vooral geschikt voor klanten die het maximale uit hun smartphone of mobiel internet willen halen.”

Over de P3 Mobile Benchmark
Het P3 Connect Mobile Benchmark NL rapport geeft op een transparante manier inzicht in de prestaties van mobiele netwerken die van groot belang zullen zijn voor de consument. Er bestond tot 2015 in Nederland geen door de sector geaccepteerde onafhankelijke test van mobiele netwerken en wetenschappelijke nauwkeurigheid die door P3 wordt geleverd. De benchmark biedt gebruikers een objectieve manier om de prestaties van verschillende mobiele netwerken met elkaar te vergelijken. Het is een manier geworden om de markttransparantie te vergroten en voor de mobiele operators hun netwerkkwaliteit te meten en te vergelijken. De P3 Connect Mobile Benchmark NL laat de toonaangevende innovaties zien op de Nederlandse markt. Daarnaast toont het eventuele zwakke plekken in de mobiele servicekwaliteit vanuit het perspectief van de klant. De benchmark vormt daarmee een onafhankelijk overzicht van de netwerksituatie in Nederland. 

 
Bron: T-Mobile
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Goedemiddag bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

31 december 2014, 23:17
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer