obey-robots.txt
28 Maart 2017, 10:04
Navigatie
Steun ons
Ledenenquête
Tevreden met T-Mobile?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Ja 26% [7 stemmen]
26% [7 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Nee 74% [20 stemmen]
74% [20 stemmen]

Stemmen: 27
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 03 jun 2010
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
T-Mobile Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »T-Mobile Forum«. T-Mobile Forum
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
3176 0 Ed
29 okt 2013, 11:48
Geen nieuwe berichten

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
3604 0 dicuore
09 aug 2013, 07:51
Geen nieuwe berichten

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. Be...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
3531 0 Mobby
04 aug 2013, 23:43
Geen nieuwe berichten

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
4122 3 Mobby
10 jul 2013, 12:02
Geen nieuwe berichten

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
3857 0 saskiavhh
23 mei 2013, 10:31
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
4944 0 Mobby
23 dec 2012, 13:45
Geen nieuwe berichten

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
4569 0 Mobby
15 dec 2012, 23:58
Geen nieuwe berichten

storing t-mobile

« Ga naar bericht

Eerder op de avond bereikten mij de eerste berichten dat er een storing bij T-mobile is. Gewoon even de storing uitzitten, het komt vast wel weer goed.

  Storing « Meer onderwerpen
4770 0 Mobby
01 dec 2012, 00:22
Geen nieuwe berichten

nummerbehoud lukt niet

« Ga naar bericht

Vandaag melding gekregen dat het nummer is overgezet, maar op het over te zetten nummer krijg ik de melding dat het nummer niet in gebruik is wanneer ik dit vanaf een ander mobiel op probeer te roe...

  Opleveringsproblemen « Meer onderwerpen
4523 0 cor1966
07 nov 2012, 12:57
Geen nieuwe berichten

storing whatsapp

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp. Geef een reactie als dit ook bij jou zo is (was).

  Storing « Meer onderwerpen
5343 0 Mobby
08 sep 2012, 22:26
Deze button T-Mobile Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
Søren Abildgaard CEO T-Mobile: ?Laten we onze toekomst niet gijzelen door grenzen te tr...

Afgelopen donderdag stonden de Autoriteit Consumenten & Markt (ACM) en T-Mobile in een Rotterdamse rechtszaal met als inzet: een mogelijk verbod van Datavrije Muziek. T-Mobile vindt dat een dergelijk verbod niet alleen in tegenspraak is met de Europese regulering, maar daarnaast innovatie in Nederland vertraagt en de Nederlandse consument fors benadeelt.

- Door Søren Abildgaard, CEO T-Mobile -

Waar gaat het nu precies over? Met Datavrije Muziek kan je audio via 4G streamen zonder dat dit uit je bundel gaat. Je hoeft dus niet meer te downloaden, Wi-Fi is overbodig en je kan ongelimiteerd luisteren naar bijvoorbeeld PuurFM en Grandprix Radio, Radio 538, Nederland FM, Deezer of Spotify via 4G. Omdat wij niets rekenen voor data gebruikt voor audio, zerorating genoemd, stonden we donderdag voor de rechter. De Nederlandse wetgever is faliekant tegen iedere vorm van zerorating. Vanuit Europa is zerorating onder strikte voorwaarden echter wel toegestaan, onder voorwaarde dat wij geen onderscheid maken tussen welke muziekaanbieder dan ook. Een wet die geldt voor alle landen, ook voor Nederland dus.

Deze houding van Nederland heeft een achtergrond. Toen WhatsApp flinke happen uit de omzetten van de telecomoperators begon te nemen, was er een operator die voorstelde om klanten voor deze dienst te laten betalen. Dit zorgde ervoor dat de eerste Netneutraliteitswet in Europa hier in Nederland werd aangenomen. Deze gekoesterde wet zegt dat vrije en onbeperkte toegang tot internet moet worden veiliggesteld, een principe dat wat mij betreft net zo waardevol is als bijvoorbeeld persvrijheid.

Maar deze wet is zes jaar oud. We hadden toen nog geen 4G, zelfrijdende auto’s waren een utopie, Hyves bestond nog en Virtual Reality-brillen hadden het laboratorium nog niet verlaten. Mobiel internet en de industrie zijn sindsdien drastisch veranderd. Het is de opkomst van bijvoorbeeld 5G en Internet of Things waardoor we iedere keer weer opnieuw met een frisse blik naar dit soort zaken moeten kijken. En terwijl Europa zich op dit gebied verder ontwikkelt, blijft Nederland zich religieus tegen iedere vorm van verandering opstellen, met als dooddoener ‘je bent vóór of tegen vrijheid op internet’. Deze opstelling gijzelt het debat en innovatie in Nederland, met de burger als het kind van de rekening.

Progressie en innovatie roept tegenstand op vooral als deze tegen diepgewortelde overtuigingen ingaan. Maar het is simpelweg niet uitlegbaar waarom wij Nederlanders iets ontzeggen wat nu gratis is en wat in België, Frankrijk, Polen of Duitsland wel mag. We verliezen daarnaast de oorspronkelijke uitgangspunten van netneutraliteit uit het oog: het internet zo toegankelijk mogelijk houden voor alle burgers en diensten.

Laten we onze toekomst niet gijzelen door grenzen te trekken waar dit echt niet hoeft. Blijf vooral een kritische, maar open blik houden.
Bron: T-Mobile
Moederbedrijf T-Mobile lanceert bijzondere samenwerking met band Gorillaz
  • Deutsche Telekom kondigt partnership aan met Gorillaz
  • Exclusieve clips van het eerste live concert van het nieuwe studioalbum Humanz, in aanloop naar de albumrelease in april
  • Deutsche Telekom combineert 4G-netwerk en de laatste AR- en VR-technologie voor een vernieuwende muziekervaring

Het moederbedrijf van T-Mobile, Deutsche Telekom, slaat de handen ineen met de band Gorillaz. De samenwerking komt voort uit Telekom Electronic Beats, het internationale muziekproject van Deutsche Telekom, en heeft als doel in heel Europa een nieuwe manier van muziekbeleving te creëren.

Om het nieuwe Gorillaz-album Humanz - dat op 28 april a.s. uitkomt - te vieren, lanceert Deutsche Telekom een campagne die toont hoe het creatieve gebruik van nieuwe technologieën een muziekervaring kan versterken. Het eerste resultaat van dit initiatief is een Augmented Reality-applicatie die gebruikers toegang tot exclusieve Gorillaz-content verschaft. Verder wordt er nog een aantal concerten in diverse regio’s aangekondigd.

“De magie van Gorillaz is dat ze zowel echt als virtueel zijn, een kenmerk dat het vernieuwende team van Telekom Electronic Beats goed heeft begrepen”, vertelt Gorillaz-manager Niamh Byrne, van Eleven Management. “Ze hebben een gedurfde stap in een onbekende richting gezet om zo onze visie te verwezenlijken.”

Gorillaz-lid Jamie Hewlitt voegt toe: “De samenwerking met Deutsche Telekom heeft ons in staat gesteld om te experimenteren, ontdekken en onze dromen tot leven te brengen.”

“We zijn er trots op dat de band ons heeft gevraagd om via Telekom Electronic Beats zoveel mogelijk mensen deze compleet nieuwe vorm van Gorillaz’ muziek te laten ervaren”, aldus Wolfgang Kampbartold, Vice President of International Market Communications bij Deutsche Telekom.

Ga naar www.electronicbeats.net voor meer informatie. Hier zijn vanaf 28 maart ook exclusieve opnames van de show van Gorillaz te vinden. Op korte termijn volgen nieuwe, lokale evenementen en aankondigingen.
Bron: T-Mobile
T-Mobile over de rechtszitting Datavrije Muziek

Tijdens de rechtszitting vandaag bij de Rechtbank in Rotterdam heeft T-Mobile de eerdere eis van de Autoriteit Consumenten & Markt (ACM) dat T-Mobile haar dienst Datavrije Muziek moet stoppen, hard aangevochten. Datavrije Muziek is een abonnementsvorm waarbij klanten van T-Mobile muziek streamen zonder dat zij hiervoor MB's uit hun databundel gebruiken. Deze innovatieve dienst is kosteloos en geeft klanten nog meer vrijheid in het gebruik van hun smartphone. T-Mobile vindt dat een dergelijk verbod niet alleen in tegenspraak is met de Europese regulering, maar daarnaast innovatie in Nederland vertraagt en de Nederlandse consument - en dus haar klanten - fors benadeelt.

Want waar hebben we het eigenlijk over? Met Datavrije Muziek kunnen klanten met een specifieke databundel audio via 4G streamen zonder dat dit uit hun bundel gaat. Je hoeft dus niet meer te downloaden, Wi-Fi is overbodig en je kan ongelimiteerd luisteren naar bijvoorbeeld PuurFM en Grandprix Radio, Napster, Tidal, Radio 538, Nederland FM, Deezer of Spotify via 4G. De dienst is door zowel onze klanten als muziekstreamingdiensten zeer positief ontvangen. Op dit moment hebben we zo'n 25 enthousiaste partners op ons platform en zijn we druk doende om nog meer streamingdiensten aan te sluiten.

ACM is van mening dat T-Mobile deze dienst volgens de Nederlandse wet niet zou mogen aanbieden, maar dan wordt er voorbijgegaan aan de Europese regelgeving. In 2016 is Europa met een nieuwe wet en richtlijnen gekomen, waarin meer ruimte is voor het ontwikkelen van dit soort innovatieve diensten. Deze wet geldt voor alle landen, dus ook voor Nederland en Datavrije Muziek voldoet volledig aan deze zeer strenge Europese regels.

Stoppen vinden onze klanten en wijzelf geen goed idee. We laten het daarom nu aan de Nederlandse rechter over om te bepalen of onze klanten vrij kunnen blijven luisteren naar hun favoriete muziek via 4G en of wij en vele andere ondernemingen kunnen blijven innoveren.

Stay tuned...
Bron: T-Mobile
Goedemorgen bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

31 december 2014, 23:17
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer