obey-robots.txt
Welkom op T-Mobile Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht
[Enquête]

T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen

« Ga naar bericht

T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen. T-Mobile heeft last van een grote storing. Sinds het begin van de middag komen er uit het hele land meldingen over storingen. Hierdoor ku...

  Storing « Meer onderwerpen
: 261
: 1
Mobby
16 dec 2019, 17:02

T-Mobile Thuis | TV boxen | niet meer beschikbaarbaar!

« Ga naar bericht

De TV boxen van T-Mobile Thuis niet meer verkrijgbaar zijn. Het is dus niet meer mogelijk om een pakket af te sluiten, met een extra box om op te nemen en live te pauzeren. De standaard TV boxen...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 925
: 1
Mobby
08 okt 2019, 15:36

T-Mobile Thuis | TV boxen | Weer beschikbaar!

« Ga naar bericht

De TV boxen van T-Mobile Thuis zijn per direct weer beschikbaar zijn. Het is dus weer mogelijk om een pakket af te sluiten met een extra box om op te nemen en live te pauzeren. https://www.t-...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 507
: 1
Mobby
13 aug 2019, 18:36

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4825
: 1
Ed
29 okt 2013, 11:48

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5392
: 1
dicuore
09 aug 2013, 07:51

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. ...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4851
: 1
Mobby
04 aug 2013, 23:43

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 5361
: 4
Mobby
10 jul 2013, 12:02

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
: 5064
: 1
saskiavhh
23 mei 2013, 10:31

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
: 6167
: 1
Mobby
23 dec 2012, 13:45

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5788
: 1
Mobby
15 dec 2012, 23:58
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
T-Mobile Gebruikers Groep
BBcode: 
T-Mobile Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
T-Mobile start muzikale revolutie: oneindig muziek streamen via het 4G-netwerk zonder d...

Klanten van T-Mobile kunnen vanaf morgen, 11 oktober, oneindig muziek streamen op het 4G-netwerk van T-Mobile zonder dat dit MB’s uit de bundel kost. De nieuwe dienst Datavrije Muziek’ is vanaf nu een gratis add-on bij alle Stel Samen & Stel Bij-abonnementen met een internetbundel van 6GB of hoger. Klanten (zowel nieuwe als bestaande) betalen hiervoor niets extra. Datavrij muziek streamen is mogelijk met muziek- en radiostreamingdiensten die zijn aangesloten op het platform waaronder; Deezer, Nederland.FM, Hits NL, Tidal en Napster. Het platform staat open voor alle streamingdiensten, groot of klein. Toegang tot het platform is voor streamingdiensten kosteloos. Met Datavrije Muziek rekent T-Mobile weer af met een barrière die het gebruik van onbezorgd mobiel internet in de weg staat.

Mobiel internet geeft je vrijheid. Toch ervaren veel klanten een beperking wanneer ze muziek willen streamen naar hun smartphone of tablet als ze onderweg zijn. Hun databundel is immers beperkt. Omdat we keuzevrijheid hoog in het vaandel hebben staan en weten dat muziek voor veel mensen heel waardevol is, hebben we besloten hier een oplossing voor te ontwikkelen. Wij willen dat onze klanten zelf kunnen bepalen wanneer en waar ze muziek luisteren. De introductie van deze nieuwe dienst is een belangrijke stap naar echte mobiele vrijheid”, zegt Martin Knauer, Algemeen (a.i) en Commercieel Directeur bij T-Mobile.

Groeiend aanbod streamingdiensten

T-Mobile heeft voor Datavrije Muziek een platform ontwikkeld waar muziekstreamingsdiensten zich op aan kunnen sluiten. T-Mobile heeft de ambitie om samen te werken met alle muziekstreamingdiensten, zowel nationaal als internationaal. Daarom nodigt het klanten uit suggesties te doen voor nieuwe muziekpartners via de website die hiervoor is ontwikkeld. Streamingdiensten kunnen ook zelf contact opnemen om onderdeel te worden van het platform.

Muziek streamen gaat sky highHet gebruik van streaming muziek in Nederland groeit snel. Zo blijkt uit recente omzetcijfers van de branchevereniging van de entertainmentindustrie, NVPI. De cijfers van het eerste half jaar van 2016 laten zien dat de omzet die de muziekindustrie in Nederland heeft gehaald op basis van het streamen van muziek is toegenomen met 52 procent vergeleken met de cijfers uit 2015. Uit de cijfers van NVPI blijkt tevens dat 61,5 procent van alle muziek die tegenwoordig wordt beluisterd digitaal is. Deze groei wordt bevestigd door onderzoek dat T-Mobile zelf heeft uitgevoerd onder circa 1.400 consumenten in Nederland. Dit onderzoek geeft aan dat bijna 30 procent van de respondenten hun smartphone of tablet gebruikt voor het streamen van muziek. Bijna 40 procent van de onderzochte consumenten zegt er bovendien zeker van te zijn buitenshuis meer muziek te streamen wanneer ze daarvoor geen extra rekening krijgen gepresenteerd. Met de Datavrije Muziek-dienst die T-Mobile vandaag presenteert, komt het bedrijf hen daarin volledig tegemoet.

Tisha van Lammeren, directeur consumenten marketing: “De muziekstreamingdiensten hebben een belangrijke stap gezet om de wereldwijde muziekcollectie toegankelijk te maken. Wij zetten nu een extra stap door het streamen van muziek datavrij aan te bieden. Door de nieuwe regels in Europa met betrekking tot Netnetneutraliteit zijn diensten zoals Data vrije muziek nu mogelijk in de Europese Lidstaten. Wij zetten in Nederland de eerste stap om dit soort diensten aan onze klanten aan te bieden. Ik ben er dan ook ontzettend trots op dat we deze dienst introduceren. In landen waar deze dienst al is geïntroduceerd, is het één van de best gewaardeerde diensten. Het doorbreekt wederom een barrière die het gebruik van de smartphonen nog toegankelijk maakt én het creëert nog meer ruimte voor innovaties met mobiel internet.”

Muziekindustrie omarmt initiatief

De muziekindustrie heeft het nieuwe initiatief van T-Mobile zeer enthousiast ontvangen en werkt nauw samen met T-Mobile bij het uitrollen van de Datavrije Muziek-dienst in Nederland. Partners van T-Mobile zeggen:

"In de eerste helft van 2016 is muziekstreaming met 52 procent gestegen. Daarom zijn we erg enthousiast over de dienst Datavrije Muziek van T-Mobile. De combinatie van Datavrije Muziek en Deezer Vast of Flex bij T-Mobile is naar mijn mening het meest aantrekkelijke aanbod voor de muziekliefhebber in de markt, aldus Fabrizio Gentile, Managing Director Deezer Benelux.

"Tegenwoordig maken de meeste mensen al gebruik van een mobile device om muziek te luisteren omdat ze overal van hun favoriete playlist willen kunnen genieten. Door de perfecte combinatie van de Napster streamingdienst en de Datavrije Muziek-dienst van T-Mobile kunnen muziekliefhebbers in Nederland overal genieten van meer dan veertig miljoen tracks, inclusief de laatste hits. Zo kunnen ze hun data uit hun internetbundel besteden aan andere zaken”, zegt Patric Niederländer, Vice President Business Development Europe bij Napster.

“We zijn zeer enthousiast dat we deel uitmaken van de Datavrije Muziek-dienst van T-Mobile waardoor we Nederlandse muziekfans toegang kunnen geven tot meer dan 42,5 miljoen songs zonder extra kosten. TIDAL is een wereldwijd entertainmentplatform dat is gebouwd voor fans door artiesten over de hele wereld. We omarmen deze mogelijkheid om in contact te komen met een nieuwe groep muziekliefhebbers”, zegt Lior Tibon, Vice President van TIDAL.

“Internetradio is erg populair en maakt een enorme groei door. Het grote voordeel van internetradio is dat je geen apart radiotoestel meer hoeft te kopen. Elke computer, laptop, tablet en smartphone wordt met Nederland.FM een radiotoestel. Momenteel wordt vooral thuis en op het werk met Wifi via Nederland.FM naar radio geluisterd. Nu T-Mobile geen extra MB’s meer in rekening brengt aan klanten met de Datavrije Muziek-dienst, zullen Nederland.FM-luisteraars daar dankbaar gebruik van maken tijdens het wandelen, boodschappen doen, winkelen, sporten en reizen met het openbaar vervoer of de auto. Overal en altijd, zonder financiële zorgen, genieten van de beste radiostations van Nederland”, zegt Jim Souren, directeur/eigenaar van Nederland.FM.

Tom Peters, van HitsNL: “Wij zijn als HitsNL heel blij met de nieuwe dienst van T-Mobile wat een enorme ‘boost ‘zal gaan geven aan de groei van de muziek-streaming-markt. Mede gezien de lage abonnementskosten van een dienst als HitsNL (€ 3,99 per maand) ligt het Nederlandstalige repertoire vanaf nu voor het oprapen voor de Nederlandse muziekliefhebber!”
Bron: T-Mobile
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.