obey-robots.txt
Welkom op T-Mobile Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht
[Enquête]

T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen

« Ga naar bericht

T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen. T-Mobile heeft last van een grote storing. Sinds het begin van de middag komen er uit het hele land meldingen over storingen. Hierdoor ku...

  Storing « Meer onderwerpen
: 257
: 1
Mobby
16 dec 2019, 17:02

T-Mobile Thuis | TV boxen | niet meer beschikbaarbaar!

« Ga naar bericht

De TV boxen van T-Mobile Thuis niet meer verkrijgbaar zijn. Het is dus niet meer mogelijk om een pakket af te sluiten, met een extra box om op te nemen en live te pauzeren. De standaard TV boxen...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 909
: 1
Mobby
08 okt 2019, 15:36

T-Mobile Thuis | TV boxen | Weer beschikbaar!

« Ga naar bericht

De TV boxen van T-Mobile Thuis zijn per direct weer beschikbaar zijn. Het is dus weer mogelijk om een pakket af te sluiten met een extra box om op te nemen en live te pauzeren. https://www.t-...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 507
: 1
Mobby
13 aug 2019, 18:36

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4824
: 1
Ed
29 okt 2013, 11:48

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5390
: 1
dicuore
09 aug 2013, 07:51

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. ...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4848
: 1
Mobby
04 aug 2013, 23:43

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 5360
: 4
Mobby
10 jul 2013, 12:02

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
: 5060
: 1
saskiavhh
23 mei 2013, 10:31

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
: 6166
: 1
Mobby
23 dec 2012, 13:45

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5784
: 1
Mobby
15 dec 2012, 23:58
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
T-Mobile Gebruikers Groep
BBcode: 
T-Mobile Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
T-Mobile zal recht van klanten bepleiten voor de rechter

Vandaag heeft de Eerste Kamer de Nederlandse wet Netneutraliteit aangenomen. Deze wet bevat onder andere een totaal verbod op zero rating en is in strijd met de Europese wetgeving. T-Mobile zal dan ook de belangen van haar klanten verdedigen tot aan de rechter.

Voor de nieuwe add-on dienst 'Datavrije Muziek' wordt zero rating toegepast. Anders gezegd, dataverkeer gebruikt voor audiostreamingsdiensten die zich op het platform hebben aangesloten, gaat niet uit de bundel.

T-Mobile wist dat de kans bestond dat de Eerste Kamer over zou gaan tot dit besluit. Echter de Europese Verordening voor netneutraliteit en de daarbij horende Berec Guidelines geven expliciet de ruimte voor deze vorm van zero rating. Onder de Europese wetgeving is het toegestaan om categorieën diensten onder voorwaarden te zero raten. T-Mobile voldoet aan die voorwaarden en klanten en mensen uit de muziekindustrie zijn super enthousiast over de nieuwe add-on dienst. Deze stap is een grote doorbraak en bevordert innovatie in de telecom- en in de muziekindustrie.

Datavrije Muziek is geheel vorm gegeven volgens de voorwaarden die de Berec Guidelines stelt aan zero Rating. Dit is zorgvuldig getoetst.

Een Europese verordening heeft een directe werking en geldt dus in elke Europese lidstaat om zo harmonisatie te bewerkstelligen. T-Mobile is daarom zeer verwonderd dat de Nederlandse politiek een wet aanneemt die conflicteert met een Europese wet. In dit geval betekent het dat bepaalde diensten die aantrekkelijk zijn wel in heel Europa, maar niet in Nederland aangeboden kunnen worden.

Zoals de minister zelf al heeft aangegeven, moeten bedrijven hun gelijk bij de rechter gaan halen en desnoods bij het Europees Hof van Justitie. T-Mobile vindt het onbegrijpelijk dat een minister van Economische Zaken zo omgaat met de belangen van consument en het bedrijfsleven. T-Mobile heeft dan ook geen andere keus dan het recht voor haar klanten te bepleiten voor de rechter. Dat zullen we dan ook doen.

Naast alle enthousiaste reacties was er ook een kritisch geluid te horen dat T-Mobile bepaalde (grote) partijen zou voortrekken of zou selecteren. Graag benadrukken wij dat er geen enkele vorm van selectie plaatsvindt en dat de dienst, zonder kosten, open staat voor elke audiostreamingsdienst. Alle aanbieders van audiodiensten, hele kleine, grote en buitenlandse, kunnen zichzelf aanmelden. Dat is ook een van de voorwaarden uit de Berec Guidelines. Juist openheid is de kracht van dit platform.

Ook werd in de media een link gelegd met eerdere producten van andere telecom providers. Het betrof hier echter het zeroraten (of voortrekken) van één commerciële muziekaanbieder. Dit is niet toegestaan onder de Berec Guidelines. Dat doet T-Mobile met Datavrije Muziek nadrukkelijk niet. Wij zero-raten een gehele categorie, muziek. Dat is juist onder de Berec Guidelines toegestaan.
Bron: T-Mobile
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.