obey-robots.txt
Welkom op T-Mobile Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht
[Enquête]

T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen

« Ga naar bericht

T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen. T-Mobile heeft last van een grote storing. Sinds het begin van de middag komen er uit het hele land meldingen over storingen. Hierdoor ku...

  Storing « Meer onderwerpen
: 257
: 1
Mobby
16 dec 2019, 17:02

T-Mobile Thuis | TV boxen | niet meer beschikbaarbaar!

« Ga naar bericht

De TV boxen van T-Mobile Thuis niet meer verkrijgbaar zijn. Het is dus niet meer mogelijk om een pakket af te sluiten, met een extra box om op te nemen en live te pauzeren. De standaard TV boxen...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 909
: 1
Mobby
08 okt 2019, 15:36

T-Mobile Thuis | TV boxen | Weer beschikbaar!

« Ga naar bericht

De TV boxen van T-Mobile Thuis zijn per direct weer beschikbaar zijn. Het is dus weer mogelijk om een pakket af te sluiten met een extra box om op te nemen en live te pauzeren. https://www.t-...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 507
: 1
Mobby
13 aug 2019, 18:36

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4824
: 1
Ed
29 okt 2013, 11:48

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5389
: 1
dicuore
09 aug 2013, 07:51

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. ...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4848
: 1
Mobby
04 aug 2013, 23:43

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 5360
: 4
Mobby
10 jul 2013, 12:02

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
: 5060
: 1
saskiavhh
23 mei 2013, 10:31

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
: 6166
: 1
Mobby
23 dec 2012, 13:45

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5784
: 1
Mobby
15 dec 2012, 23:58
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
T-Mobile Gebruikers Groep
BBcode: 
T-Mobile Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
Eerste Arduino Shield voor NarrowBand-IoT verkrijgbaar op Kickstarter

De nieuwste Internet of Things technologie NarrowBand-IoT (NB-IoT) is vanaf vandaag te bestellen voor alle Arduino gebruikers. Het Nederlandse bedrijf SODAQ presenteert op crowdfundingwebsite Kickstarter ’s werelds eerste NB-IoT Arduino Shield. SODAQ is daarmee de eerste die het mogelijk maakt om met het gloednieuwe IoT-netwerk aan de slag te gaan. Om de adoptie van NB-IoT te versnellen en het ontstaan van een ecosysteem te stimuleren ondersteunt T-Mobile SODAQ in dit initiatief.

T-Mobile stelt aan SODAQ, voor iedere in Nederland uit te leveren Shield, een simkaart beschikbaar met toegang tot het Nederlandse IoT netwerk van T-Mobile. Door deze ondersteuning van T-Mobile, krijgen Nederlandse backers van het project op Kickstarter 12 maanden gratis toegang tot T-Mobile’s NB-IoT netwerk, dat nog dit jaar landelijk dekkend is.

De NB-IoT Arduino Shield van SODAQ wordt de eerste manier voor particulieren om verbinding te maken met een NB-IoT netwerk. De Shield kan eenvoudig worden toegevoegd aan één van de bestaande Arduino ontwikkelingsborden, waarna er een oneindige hoeveelheid IoT-toepassingen gemaakt kan worden. Het grote voordeel van het gebruik van NarrowBand-IoT is dat de Shield zeer weinig energie verbruikt, terwijl het toch voorziet in een uiterst betrouwbare verbinding, zowel binnen- als buitenshuis.

Dit jaar landelijke dekking met NarrowBand-IoT bij T-Mobile
T-Mobile Nederland realiseert in de loop van dit jaar landelijke dekking voor NB-IoT. Daarmee loopt Nederland wereldwijd voorop. Om het ecosysteem te stimuleren en de adoptie van het netwerk te versnellen, bieden ze backers van de Arduino Shield een unieke kans om direct online te gaan. T-Mobile levert gratis een simkaart bij de Shield met 12 maanden kosteloze toegang tot het NB-IoT netwerk in Nederland. “Wij zien het Internet of Things met NB-IoT technologie als het begin van iets nieuws, iets groots”, zegt Michiel Huisken van T-Mobile Nederland. “Het is onze ambitie om via ons netwerk Internet of Things toegankelijk te maken voor iedereen en om onderdeel te worden van de IoT-community. Ook wij kunnen daar veel van leren. Daarom ondersteunen wij als T-Mobile het initiatief van SODAQ.”

NB-IoT voor iedereen
De NB-IoT Arduino Shield is de eerste mogelijkheid voor particulieren om zelf aan de slag te gaan en IoT-toepassingen te ontwikkelen die gebruik maken van het nieuwe netwerk. “Dit NB-IoT Shield kan de revolutie op gang brengen”, zegt Jan Willem Smeenk, CEO van SODAQ. “Het is een voordelige en laagdrempelige manier voor de miljoenen Arduino-gebruikers om direct aan de gang te gaan met deze nieuwe technologie. Onderzoekers denken dat we tegen het jaar 2020 miljarden meer apparaten met internet hebben verbonden. Deze Shield gaat dat mogelijk maken.”

Kenners van IoT kijken reikhalzend uit naar de ingebruikname van NarrowBand-IoT. Bestaande opties als LoRa of SigFox blijken in de praktijk niet voor iedere toepassing de meest geschikte oplossing te zijn, wat zorgt voor langzame groei in gebruik. Het NB-IoT heeft, vanwege de technologie, een sterke dekking, waardoor je op afgelegen gebieden en in moeilijkbereikbare delen van gebouwen ook bereik hebt. Communicatie met het NB-IoT netwerk vindt versleuteld plaats in het gelicenseerde spectrum. Hierdoor is NB-IoT betrouwbaar en veilig in gebruik.

NB-IoT werkt door middel van dezelfde masten die worden gebruikt voor GSM en LTE, waardoor het gebruik kan maken van een bestaande infrastructuur met wereldwijde dekking. Dit zorgt ervoor dat providers snel grote stappen kunnen maken in de uitrol van een dekkend NB-IoT netwerk.

NB-IoT Arduino Shield ‘DeLuxe’ met Galileo aan boord
De NB-IoT Arduino Shield van SODAQ kan vanaf nu besteld worden via crowdfundingwebsite Kickstarter, waar het bedrijf €20.000 hoopt op te halen om tot productie over te gaan. De standaard versie van de NB-IoT Shield, met ingebouwde antenne en simcard-houder, kost €45. De DeLuxe versie kost €75. Deze biedt, bovenop de NB-IoT connectiviteit niet alleen een reeks aan sensoren, maar is ook voorzien van de eerste GPS chip die onder meer gebruik maakt van het Europese satellietsysteem Galileo. De Kickstartercampagne is een succes zodra er €20.000 is opgehaald, de campagne loopt tot 3 april. Levering van de NB-IoT Arduino Shield volgt in mei en juni 2017. Lees meer over de Kickstarter campagne op http://www.nbiot.eu.

 
Bron: T-Mobile
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.