obey-robots.txt
Advertentie
data-full-width-responsive="true">
Welkom op T-Mobile Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

T-Mobile Thuis | TV boxen | Weer beschikbaar!

« Ga naar bericht

De TV boxen van T-Mobile Thuis zijn per direct weer beschikbaar zijn. Het is dus weer mogelijk om een pakket af te sluiten met een extra box om op te nemen en live te pauzeren. https://www.t-...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 193
: 1
Mobby
13 aug 2019, 18:36

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4302
: 1
Ed
29 okt 2013, 11:48

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
: 4955
: 1
dicuore
09 aug 2013, 07:51

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. ...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4564
: 1
Mobby
04 aug 2013, 23:43

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4884
: 4
Mobby
10 jul 2013, 12:02

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
: 4740
: 1
saskiavhh
23 mei 2013, 10:31

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5839
: 1
Mobby
23 dec 2012, 13:45

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5487
: 1
Mobby
15 dec 2012, 23:58

storing t-mobile

« Ga naar bericht

Eerder op de avond bereikten mij de eerste berichten dat er een storing bij T-mobile is. Gewoon even de storing uitzitten, het komt vast wel weer goed.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5717
: 1
Mobby
01 dec 2012, 00:22

nummerbehoud lukt niet

« Ga naar bericht

Vandaag melding gekregen dat het nummer is overgezet, maar op het over te zetten nummer krijg ik de melding dat het nummer niet in gebruik is wanneer ik dit vanaf een ander mobiel op probeer te roe...

  Opleveringsproblemen « Meer onderwerpen
: 5545
: 1
cor1966
07 nov 2012, 12:57
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
T-Mobile Gebruikers Groep
BBcode: 
T-Mobile Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
Søren Abildgaard CEO T-Mobile: ?Laten we onze toekomst niet gijzelen door grenzen te tr...

Afgelopen donderdag stonden de Autoriteit Consumenten & Markt (ACM) en T-Mobile in een Rotterdamse rechtszaal met als inzet: een mogelijk verbod van Datavrije Muziek. T-Mobile vindt dat een dergelijk verbod niet alleen in tegenspraak is met de Europese regulering, maar daarnaast innovatie in Nederland vertraagt en de Nederlandse consument fors benadeelt.

- Door Søren Abildgaard, CEO T-Mobile -

Waar gaat het nu precies over? Met Datavrije Muziek kan je audio via 4G streamen zonder dat dit uit je bundel gaat. Je hoeft dus niet meer te downloaden, Wi-Fi is overbodig en je kan ongelimiteerd luisteren naar bijvoorbeeld PuurFM en Grandprix Radio, Radio 538, Nederland FM, Deezer of Spotify via 4G. Omdat wij niets rekenen voor data gebruikt voor audio, zerorating genoemd, stonden we donderdag voor de rechter. De Nederlandse wetgever is faliekant tegen iedere vorm van zerorating. Vanuit Europa is zerorating onder strikte voorwaarden echter wel toegestaan, onder voorwaarde dat wij geen onderscheid maken tussen welke muziekaanbieder dan ook. Een wet die geldt voor alle landen, ook voor Nederland dus.

Deze houding van Nederland heeft een achtergrond. Toen WhatsApp flinke happen uit de omzetten van de telecomoperators begon te nemen, was er een operator die voorstelde om klanten voor deze dienst te laten betalen. Dit zorgde ervoor dat de eerste Netneutraliteitswet in Europa hier in Nederland werd aangenomen. Deze gekoesterde wet zegt dat vrije en onbeperkte toegang tot internet moet worden veiliggesteld, een principe dat wat mij betreft net zo waardevol is als bijvoorbeeld persvrijheid.

Maar deze wet is zes jaar oud. We hadden toen nog geen 4G, zelfrijdende auto’s waren een utopie, Hyves bestond nog en Virtual Reality-brillen hadden het laboratorium nog niet verlaten. Mobiel internet en de industrie zijn sindsdien drastisch veranderd. Het is de opkomst van bijvoorbeeld 5G en Internet of Things waardoor we iedere keer weer opnieuw met een frisse blik naar dit soort zaken moeten kijken. En terwijl Europa zich op dit gebied verder ontwikkelt, blijft Nederland zich religieus tegen iedere vorm van verandering opstellen, met als dooddoener ‘je bent vóór of tegen vrijheid op internet’. Deze opstelling gijzelt het debat en innovatie in Nederland, met de burger als het kind van de rekening.

Progressie en innovatie roept tegenstand op vooral als deze tegen diepgewortelde overtuigingen ingaan. Maar het is simpelweg niet uitlegbaar waarom wij Nederlanders iets ontzeggen wat nu gratis is en wat in België, Frankrijk, Polen of Duitsland wel mag. We verliezen daarnaast de oorspronkelijke uitgangspunten van netneutraliteit uit het oog: het internet zo toegankelijk mogelijk houden voor alle burgers en diensten.

Laten we onze toekomst niet gijzelen door grenzen te trekken waar dit echt niet hoeft. Blijf vooral een kritische, maar open blik houden.
Bron: T-Mobile
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.
data-full-width-responsive="true">