obey-robots.txt
Welkom op T-Mobile Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht
[Enquête]

T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen

« Ga naar bericht

T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen. T-Mobile heeft last van een grote storing. Sinds het begin van de middag komen er uit het hele land meldingen over storingen. Hierdoor ku...

  Storing « Meer onderwerpen
: 253
: 1
Mobby
16 dec 2019, 17:02

T-Mobile Thuis | TV boxen | niet meer beschikbaarbaar!

« Ga naar bericht

De TV boxen van T-Mobile Thuis niet meer verkrijgbaar zijn. Het is dus niet meer mogelijk om een pakket af te sluiten, met een extra box om op te nemen en live te pauzeren. De standaard TV boxen...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 901
: 1
Mobby
08 okt 2019, 15:36

T-Mobile Thuis | TV boxen | Weer beschikbaar!

« Ga naar bericht

De TV boxen van T-Mobile Thuis zijn per direct weer beschikbaar zijn. Het is dus weer mogelijk om een pakket af te sluiten met een extra box om op te nemen en live te pauzeren. https://www.t-...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 504
: 1
Mobby
13 aug 2019, 18:36

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4821
: 1
Ed
29 okt 2013, 11:48

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5386
: 1
dicuore
09 aug 2013, 07:51

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. ...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4847
: 1
Mobby
04 aug 2013, 23:43

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 5358
: 4
Mobby
10 jul 2013, 12:02

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
: 5057
: 1
saskiavhh
23 mei 2013, 10:31

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
: 6164
: 1
Mobby
23 dec 2012, 13:45

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5780
: 1
Mobby
15 dec 2012, 23:58
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
T-Mobile Gebruikers Groep
BBcode: 
T-Mobile Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
Unlimited investeren in jouw mobiele wereld

Overmorgen maakt P3 het resultaat van het jaarlijkse onafhankelijke onderzoek naar de kwaliteit van Nederlandse mobiele netwerken bekend. P3 Communications is wereldwijd dé testautoriteit waar alle Nederlandse netwerk providers, Vodafone, KPN, Tele2 en T-Mobile hun medewerking aan hebben verleend. Daarmee is dit onderzoek voor zowel operators, het bedrijfsleven als consumenten de meest waardevolle en betrouwbare mobiele netwerkvergelijking.

In 2016 behaalde het T-Mobile netwerk met 966 uit 1.000 punten de hoogste score in Nederland en tevens de hoogste score ooit wereldwijd is gemeten door P3. Het was voor ons een belangrijke erkenning van drie jaar lang keihard werken aan onze ambitie: het bouwen van het beste mobiele netwerk van Nederland.

‘s Werelds meest geavanceerde technologie
In 2012 kozen we er namelijk voor om ons netwerk helemaal vanaf de grond af op te bouwen. Zo konden we kiezen voor 's werelds meest geavanceerde SingleRAN-technologie. Deze mobiele netwerktechnologie stelt ons in staat om sneller te innoveren dan wie dan ook in de markt en zo de kwaliteit hoog en de kosten en het energieverbruik laag te houden. Onze klanten zijn hiermee verzekerd van de beste netwerkervaring. En, dat merk je bij het live streamen, gamen, muziek luisteren, video’s en tv kijken of bestanden downloaden.

Hét netwerk voor Go Unlimited
Het was ook die keuze in 2012 en vele honderden miljoenen euro’s aan investeringen later die ons in staat stelden om als enige Go Unlimited, onbeperkt én betaalbaar internet, aan te kunnen bieden. Met meer dan 11 duizend 4G-masten, heeft T-Mobile verreweg de grootste 4G-capaciteit in Nederland. We kunnen hiermee voldoen aan de snel groeiende vraag naar Unlimited mobiele data. We hebben daarnaast de afgelopen zes maanden in een razend tempo een deel van het 2100Mhz spectrum ingezet voor 4G-verbindingen op meer dan 2500 locaties. Daarnaast zijn we nu in staat om de verbinding van de 900Mhz, 1800Mhz en 2100Mhz frequenties te bundelen, waardoor topsnelheden tot wel 260 Mbps gehaald kunnen worden. Maar daar blijft het niet bij.

Blijven investeren in ongeëvenaarde capaciteit en Gigabit 4G-ervaring
We verdubbelen dit jaar onze 4G-capaciteit door de inzet van nog meer spectrum op de 2100Mhz alsmede de introductie van 4G op de 2600Mhz zenderfrequentie. Daarnaast werkt T-Mobile, samen met partners als het internationaal toonaangevende Huawei, aan de ontwikkeling van een reeks baanbrekende innovaties. Wij gaan de komende jaren flink investeren in de ontwikkeling en inzet van zeer geavanceerde antennes, slimme small cell-netwerken en 4G-Advanced. Hiermee gaan wij radicaal grenzen wegnemen om zo onze klanten volledige vrijheid op mobiel internet te geven en komt een ongeëvenaarde Gigabit 4G-ervaring snel heel erg dichterbij.

De digitale transformatie – IoT en 5G
Er komen ook andere mooie uitdagingen op ons af, zoals 5G en het Internet of Things (IoT). En dat levert ontwikkelingen op die de samenleving zichtbaar zullen gaan verbeteren zoals zelfrijdende auto’s, slimme steden, digitale zorgtoepassingen en virtual/augmented reality. Stuk voor stuk ontwikkelingen die veel vragen van ons netwerk en onze technische expertise. Zo bouwen onze experts iedere dag aan mogelijkheden die de ruimte bieden aan de digitale toepassingen van morgen. Met de SingleRAN technologie en andere innovaties is T-Mobile in staat om te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Zo zijn wij bijvoorbeeld in staat om zeer snel een landelijk dekkend IoT-netwerk uit te rollen en voorbereidingen te treffen voor de introductie van 5G.

We zitten nog lang niet aan de grenzen van wat er allemaal mogelijk is. Door niet in beperkingen te denken en gedurfde stappen te nemen, blijven we de maatschappij verbinden met de toekomst. Mogelijk door P3 uitgeroepen worden tot het beste netwerk in Nederland was én is voor ons geen doel op zich. Maar, het geeft wel aan dat we op de goede weg zijn en dat klanten op ons kunnen vertrouwen.

Wij gaan voor Unlimited op de 20ste!

Rachid El Hattachi

CTO, T-Mobile Nederland
Bron: T-Mobile
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.