obey-robots.txt
Welkom op T-Mobile Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht
[Enquête]

T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen

« Ga naar bericht

T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen. T-Mobile heeft last van een grote storing. Sinds het begin van de middag komen er uit het hele land meldingen over storingen. Hierdoor ku...

  Storing « Meer onderwerpen
: 270
: 1
Mobby
16 dec 2019, 17:02

T-Mobile Thuis | TV boxen | niet meer beschikbaarbaar!

« Ga naar bericht

De TV boxen van T-Mobile Thuis niet meer verkrijgbaar zijn. Het is dus niet meer mogelijk om een pakket af te sluiten, met een extra box om op te nemen en live te pauzeren. De standaard TV boxen...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 949
: 1
Mobby
08 okt 2019, 15:36

T-Mobile Thuis | TV boxen | Weer beschikbaar!

« Ga naar bericht

De TV boxen van T-Mobile Thuis zijn per direct weer beschikbaar zijn. Het is dus weer mogelijk om een pakket af te sluiten met een extra box om op te nemen en live te pauzeren. https://www.t-...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 516
: 1
Mobby
13 aug 2019, 18:36

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4837
: 1
Ed
29 okt 2013, 11:48

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5398
: 1
dicuore
09 aug 2013, 07:51

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. ...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4858
: 1
Mobby
04 aug 2013, 23:43

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 5365
: 4
Mobby
10 jul 2013, 12:02

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
: 5073
: 1
saskiavhh
23 mei 2013, 10:31

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
: 6177
: 1
Mobby
23 dec 2012, 13:45

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5798
: 1
Mobby
15 dec 2012, 23:58
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
T-Mobile Gebruikers Groep
BBcode: 
T-Mobile Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
T-Mobile presenteert cijfers over eerste kwartaal 2017

T-Mobile Thuis is overgenomen op 16 december 2016. Financiële vergelijkingen met voorgaande kwartalen zijn daarom niet opgenomen. 

 

Søren Abildgaard, CEO T-Mobile Nederland: "Dit is in meerdere opzichten een geweldige start van het jaar, waarin de opgaande lijn van de tweede helft van 2016 nog steviger in 2017 is doorgetrokken. Onze challenger-strategie levert naast een forse klantengroei, ook een hogere winstgevendheid op. Ook over de omzet zijn we niet ontevreden, gezien de algehele ontwikkeling in de telecom markt. In 2017 is er wederom fors geïnvesteerd in de ontwikkeling van sales en marketing en zijn we vooral tevreden over de marktintroductie van Go Unlimited in de consumenten- en zakelijke markt. Klanten hebben dit product massaal omarmd en binnen drie maanden hadden 100.000 klanten zich aangemeld. Hoogtepunt in het eerste kwartaal is ook de verdere versteviging van onze positie in de zakelijke markt door forse groei van klanten en toename van omzet. T-Mobile Thuis, de vaste activiteiten, is zich goed blijven ontwikkelen tijdens de overgang naar en integratie in onze organisatie. De rebranding naar T-Mobile Thuis is soepel verlopen en is door klanten goed ontvangen.”

 

GO UNLIMITED

Go Unlimited is in januari 2017 geïntroduceerd als onderdeel van de geheel nieuwe line up T-Mobile Go voor consumenten en de zakelijke markt. Abildgaard: “Met Go Unlimited hebben we een propositie gelanceerd waarin we voor een hele grote groep mensen in een belangrijke behoefte voorzien: betaalbaar, ongelimiteerd, snel, mobiel internet. Geen bundel- of belminutenstress, en met een prijsstelling van 30 á 35 euro, die vrijheid op mobiel internet voor heel veel mensen bereikbaar maakt. Dit was nooit mogelijk geweest als we niet diep overtuigd waren van de superieure kwaliteit van ons Unlimited-netwerk. Voor de tweede keer op rij uitverkoren worden als het best geteste netwerk van Nederland is een bekroning op jarenlang investeren in technologie en kennis. Maar de beste complimenten krijgen we van onze klanten; de waardering voor het netwerk in het periodieke loyaliteitsonderzoek blijft ieder kwartaal doorgroeien en is ongekend hoog.”

 

CIJFERS

Het aantal klanten met mobiele abonnementen nam in het eerste kwartaal met 69.000 toe en komt hiermee boven de drie miljoen uit: 3.051.000. De groei kwam zowel uit het consumentensegment, inclusief Ben, als uit het zakelijke segment. De totale omzet, inclusief de omzet van T-Mobile Thuis, stijgt met 5,2% in vergelijking met Q1 2016 naar €341 miljoen. De omzet van de mobiele activiteiten daalde in het eerste kwartaal met 1,2% naar €320 miljoen, in vergelijking met Q1 2016. Dit is toe te schrijven aan de concurrentie op de mobiele markt. Ook liepen de inkomsten uit handsets licht terug. De EBITDA-stijging in het eerste kwartaal met 25% is toe te wijzen aan een aantal factoren. Zo werpt het efficiëntieprogramma Lean Telco dat vorig jaar gelanceerd is zijn vruchten af en zorgt de Wet Financieel Toezicht voor een verplaatsing van de verantwoording van klantacquisitie- en retentiekosten in de winst- en verliesrekening. De winstgevendheid werd negatief beïnvloed door de toegenomen wholesale-kosten voor roaming.

 

CUSTOMER LOYALTY

De loyaliteitsscore (TRI*M) is voor T-Mobile Consumenten Mobiel in het eerste kwartaal 2017 met 6 punten gestegen naar 68, ten opzichte van het eerste kwartaal 2016. Alle gemeten loyaliteitsfactoren, netwerk, proposities en services zijn vooruit gegaan, waarbij netwerk en services significante verbeteringen lieten zien.

Abildgaard: “In deze markt is klantbehoud en –waardering cruciaal voor de groei van de onderneming. We zijn dan ook zeer content met de progressie. Zo is de waardering over ons netwerk van onze klanten historisch hoog. Ook onder niet-klanten neemt de netwerkwaardering licht toe en blijven we hard werken aan de netwerkperceptie. De waardering van onze dienstverlening is significant gestegen. Vooral klantencontact met onze callcenters en ons beleid om bestaande klanten te belonen voor hun loyaliteit zijn leidend in de markt. De herintroductie van het loyaliteitsprogramma T-Mobile Samen, zal daar in de komende tijd extra aan bijdragen. We zijn er van overtuigd dat de introductie van de nieuwe line up Go en Go Unlimited de waardering voor de proposities verder zal doen toenemen.”

 

SNELST GROEIEND IN ZAKELIJKE MARKT

De omzet van T-Mobile Zakelijk groeide tegen de trend in met 5% in een zeer competitieve, dalende markt. De klanten klein zakelijke markt en midden- en kleinbedrijf zijn bijzonder aangetrokken door Go Unlimited. Zakelijke klanten stellen hoge eisen aan werken op afstand, flexibiliteit en veiligheid. Go Unlimited is populair onder ondernemers omdat het een veilige, snelle en betrouwbare manier is om op afstand toegang te krijgen tot applicaties, documenten en bestanden. Ze zijn niet meer afhankelijk van onbeveiligde openbare WiFi spots. Ook de hoge voorspelbaarheid van de mobiele abonnementskosten speelt een grote rol bij het succes binnen het zakelijke segment. Het aandeel vast-mobiele oplossingen blijft verder toenemen ten opzichte van mobile only contracten en zijn het tevens de betaalbare cloud-oplossingen die T-Mobile in het midden- en kleinbedrijf segment doet groeien.

T-Mobile Zakelijk sloot recentelijk een historische overeenkomst met één van de grootste overheidsinstanties in Nederland voor de levering van meer dan 100.000 aansluitingen en additionele data gedreven connectiviteitsoplossingen vanaf de tweede helft van 2017. Abildgaard: “Het sterke, betrouwbare netwerk, de op ondernemers toegesneden dienstverlening en flexibiliteit van onze organisatie zorgen ervoor dat zakelijk Nederland en overheden in toenemende mate de weg naar T-Mobile weten te vinden.” Ook werden overeenkomsten gesloten met een vijftal gemeenten van Meppel tot Schagen en kozen meerdere sterke merken voor T-Mobile waaronder verzekeraar Allianz, Holland Casino, fietsenproducent Giant en het Nederlandse Rode Kruis.

 

T-MOBILE THUIS

De overgang van T-Mobile Thuis naar T-Mobile NL is uitstekend verlopen. De rebranding in februari naar T-Mobile Thuis is door klanten goed ontvangen en de Thuis-proposities zijn inmiddels, naast online, ook via de T-Mobile Shops verkrijgbaar. De eerste brandingcampagne is in april gestart. De groei van het aantal klanten heeft zich met 12.000 klanten in het eerste kwartaal 2017 verder doorgezet. Gedurende 2017 zal er gekeken worden naar vast-mobiele proposities voor de consumentenmarkt.

 

BAANBREKEND UNLIMITED NETWERK

In april is T-Mobile voor de tweede keer op rij door P3 uitgeroepen tot best geteste mobiele netwerk in Nederland. Daarmee laat T-Mobile zien dat het, vooruitlopend op de snelle groei van het dataverbruik, een mobiel netwerk heeft ontwikkeld dat in staat is om het huidige en toekomstige dataverkeer te verwerken. Onlangs heeft T-Mobile een nieuwe lange termijn overeenkomst gesloten met Huawei om de snelheid en capaciteit van het netwerk ingrijpend te verhogen. Ook wordt gestart met het plaatsen van actieve antennes en het invoeren van LTE op 2100 MHz en 2600MHz, waarmee de snelheid tot 300Mbps toeneemt. De kracht van innovatie en het doorbreken van de status quo is ook zichtbaar in het European Aviation Network. De technische infrastructuur van het grondnetwerk voor het luchtruim boven Nederland en de Noordzee is net door T-Mobile afgerond, waardoor ook het Europese luchtruim wordt voorzien van supersnel internet.
Bron: T-Mobile
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.