obey-robots.txt
22 April 2019, 08:02
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met T-Mobile?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Ja 26% [7 stemmen]
26% [7 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met T-Mobile? Nee 74% [20 stemmen]
74% [20 stemmen]

Stemmen: 27
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 03 jun 2010
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
T-Mobile Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
My T-Mobile Pro geeft bedrijven grip op hun telecomzaken

Onderzoek van het vakblad Telecompaper en Partners in Telecom toont aan dat IT- en telecommanagers beter geïnformeerd kunnen worden over de organisatie van hun bedrijfstelecom. Zo is ruim driekwart van de bedrijven niet op de hoogte van excessief bel- en internetgedrag van werknemers. Via één helder dashboard geeft My T-Mobile Pro IT- en telecommanagers inzicht in en controle over de kosten van telefonie en mobiel dataverbruik binnen hun organisatie. De online service portal biedt ook de mogelijkheid om alle andere telecomzaken, zoals het bestellen, activeren en opzeggen van abonnementen of het wijzigen van telefooninstellingen vanuit één omgeving te regelen. Bovendien monitort My T-Mobile Pro de status van lopende zaken, zoals bestellingen en abonnementswijzigingen. Ook kunnen bedrijven hun administratie in My T-Mobile Pro bijhouden zoals het registreren van toestellen en het toewijzen van nieuwe telefoonnummers aan medewerkers.

Grootzakelijke klanten van T-Mobile Zakelijk kunnen kosteloos gebruik maken van My T-Mobile Pro. Milan Ruzicka, Directeur Marketing T-Mobile Zakelijk: “Telecomzaken zijn voor veel bedrijven vaak één van de vele werkzaamheden van een IT- of telecommanager. Ze willen wel goed grip houden, maar niet te veel tijd kwijt zijn met beheer. Met My T-Mobile Pro plaatsen we de klant in de drivers seat - letterlijk met de handen aan de knoppen van het dashboard. Dat geeft controle en stelt bedrijven in staat om beter te sturen op hun telecomzaken. Daarom voegt My T-Mobile Pro echt iets toe aan hun bedrijfsvoering.”

Samenwerking met Ezwim

My T-Mobile Pro is ontwikkeld in nauwe samenwerking met EZWIM, wereldwijd marktleider in het leveren van Telecom Expense Management-oplossingen en aanbieder van selfservice portal oplossingen. Bram Cool, CEO van EZWIM: “My T-Mobile Pro onderscheidt zich in de (Nederlandse) markt met de functionaliteiten die het biedt, het gebruikersgemak en de veiligheid van het systeem met betrekking tot data en privacy. T-Mobile Zakelijk is met dit dashboard een voorloper in de markt.”

Ook My T-Mobile vernieuwd

T-Mobile heeft recent ook zijn online service portal voor de kleinzakelijke markt vernieuwd. Klanten tot en met twintig aansluitingen kunnen gebruik maken van My T-Mobile (voorheen T-Mobile Beheer). Deze portal verenigt voor kleinzakelijke klanten al hun T-Mobile-gegevens onder één dak. Naast de eigen gegevens kan een klant namelijk ook het zakelijke abonnement inzien, de totaalfacturen raadplegen en het abonnement wijzigen. Ook kunnen er meerdere eindgebruikers als beheerder worden toegevoegd, waardoor meerdere personen in het bedrijf de telefoonzaken online kunnen regelen.

Aan het gebruik van My T-Mobile PRO en My T-Mobile door zakelijke klanten zijn geen kosten verbonden. De services zijn vanaf nu beschikbaar voor de zakelijke markt.

----------------------------------------------------

Voor meer informatie: David van Eeghen, woordvoerder T-Mobile Zakelijk: 06 38303912 / david.van.eeghen@t-mobile.nl

----------------------------------------------------

Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Netherlands, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten. Bovendien heeft T-Mobile een geheel nieuw netwerk gebouwd, dat is ingericht op hoog en laag spectrum. Op die manier zijn klanten verzekerd van zowel een hoge snelheid als groot bereik. Deze aanpak is uniek in Europa. T-Mobile Netherlands voert de merken T-Mobile, Ben en KNIPPR. Zie www.t-mobile.nl.
Bron: T-Mobile
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Goedemorgen bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

31 december 2014, 23:17
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer