obey-robots.txt
Welkom op T-Mobile Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de T-Mobile Gebruikers Groep helpen u graag.


Gezocht! Crewleden die dit forum willen helpen ontwikkelen!

Heb je storing? Meld het »hier!«, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht
[Enquête]

T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen

« Ga naar bericht

T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen. T-Mobile heeft last van een grote storing. Sinds het begin van de middag komen er uit het hele land meldingen over storingen. Hierdoor ku...

  Storing « Meer onderwerpen
: 261
: 1
Mobby
16 dec 2019, 17:02

T-Mobile Thuis | TV boxen | niet meer beschikbaarbaar!

« Ga naar bericht

De TV boxen van T-Mobile Thuis niet meer verkrijgbaar zijn. Het is dus niet meer mogelijk om een pakket af te sluiten, met een extra box om op te nemen en live te pauzeren. De standaard TV boxen...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 925
: 1
Mobby
08 okt 2019, 15:36

T-Mobile Thuis | TV boxen | Weer beschikbaar!

« Ga naar bericht

De TV boxen van T-Mobile Thuis zijn per direct weer beschikbaar zijn. Het is dus weer mogelijk om een pakket af te sluiten met een extra box om op te nemen en live te pauzeren. https://www.t-...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 507
: 1
Mobby
13 aug 2019, 18:36

Internet Europa / contractueel bedonderd

« Ga naar bericht

Goedemorgen, Vorig jaar wilde ik mijn contract verlengen (I300) aangezien ik deze al twee jaar daarvoor met alle tevredenheid had gehad, Na het verlengen bleken de voorwaarden gewijzigd te zijn ...

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4825
: 1
Ed
29 okt 2013, 11:48

geen mobiel netwerk in Italië gardameer

« Ga naar bericht

Geen netwerk verbinding. Augustus, Italië. wel het welkomst sms- je gehad bij binnenkomst.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5392
: 1
dicuore
09 aug 2013, 07:51

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis

« Ga naar bericht

T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuwsfeiten: Eerste fase ‘Samen Meer Bereiken’ in Amsterdam Zuid-Oost voltooid. Voorbereidingen nieuwe 4G-netwerk in deze regio afgerond. ...

  Nieuws van T-Mobile « Meer onderwerpen
: 4851
: 1
Mobby
04 aug 2013, 23:43

reparatie samsung galaxy s4

« Ga naar bericht

Al met al toch opgelost. Goed dat je volgehouden hebt!

  Klacht over T-Mobile « Meer onderwerpen
: 5361
: 4
Mobby
10 jul 2013, 12:02

nog steeds geen wa

« Ga naar bericht

ik heb nog steeds geen wa. gelukkig doet ie het wel met wifi, maar het zou fijn als het weer normaal werkt

  Storing « Meer onderwerpen
: 5064
: 1
saskiavhh
23 mei 2013, 10:31

storing t-mobile december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij t-mobile. Als u dit kunt bevestigen geef dan ook uw woonplaats op.

  Storing « Meer onderwerpen
: 6167
: 1
Mobby
23 dec 2012, 13:45

whatsapp storing december

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing met whatsapp en ligt deze eruit.

  Storing « Meer onderwerpen
: 5788
: 1
Mobby
15 dec 2012, 23:58
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
T-Mobile Gebruikers Groep
BBcode: 
T-Mobile Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
Mobiel verleidelijker dan vriend(in)

90% van de inwoners van Nederland vindt wel eens dat een vriend(in) net te veel met zijn mobiele telefoon bezig is tijdens het eten of een concert, in de klas en zelfs in bed. ‘Ik doe het zelf ook’: 60% van de ondervraagden vindt dat ze te vaak worden opgeslokt door mobiele verleidingen. Meer dan 2 uur per dag besteden we er gemiddeld aan. Daardoor zijn we niet altijd 100% bij de les. Wat 10 jaar geleden nog onbeschoft was, wordt nu veelal geaccepteerd. Tegelijkertijd willen we juist ‘erbij’ zijn. In het moment. Met elkaar. Dat blijkt uit het onderzoek van Onderzoeksbureau Direct Research. Zij onderzochten in opdracht van telecom provider BEN het gedrag en de dilemma’s rond het gebruik van de mobiele telefoon onder ruim 800 inwoners van Nederland.

De nieuwe BEN-campagne die vandaag start, gaat over het inzicht dat mensen EN-EN willen. Namelijk 100% genieten van de leuke dingen die je mobiel je biedt èn 100% aandacht voor de mooiste momenten met elkaar.

Mobiele telefoon niet altijd het belangrijkste in je leven
De nationale tweestrijd: 90% van de inwoners van Nederland vindt het fantastisch wat er allemaal kan met de mobiele telefoon, maar erkent dat je door diezelfde mobiele telefoon soms de liefste, leukste en mooiste momenten mist. Overal je mobiele telefoon erbij lijkt de nieuwe norm te zijn. Terwijl we ons er wel degelijk van bewust zijn dat er belangrijkere dingen zijn in het leven. Eigenlijk willen we niets liever dan onze tijd, geld en aandacht echt aan elkaar besteden.

Ben je er 100% bij
Bijna 90% van de ondervraagden vindt dat de leukste en mooiste momenten worden gemist omdat mensen te veel met hun mobiele telefoon bezig zijn. Bijna de helft van alle ondervraagden heeft meer dan 1 keer per uur contact via zijn mobiele telefoon. 60% van de ondervraagden checkt meer dan 20 berichtjes per dag. Dit gaat de hele dag door: tijdens het ontbijt, lunch, diner en een concert. Dit terwijl van de ondervraagden 90% meer plezier haalt uit een concert als de mobiele telefoon even in de zak blijft. 80% vindt dit van het gezamenlijke eetmoment. En 70% vindt het prettiger als de ander niet continu met zijn mobiel bezig is in bed.

Bewustzijn vergroten of verbieden?
Bekende buitenlandse artiesten willen graag 100% in contact zijn met hun fans en adviseren de mobiele telefoon niet te gebruiken tijdens concerten. Ook in Nederland gebeurt dit steeds vaker. Telecomprovider BEN oordeelt niet. BEN is niet van ‘meer, meer, meer’, alleen maar omdat het kan. BEN viert de veelzijdigheid en helpt je met abonnementen en diensten om het maximale uit je euro te halen. Voor de bewuste genieters van nu, die hun geld, tijd en aandacht zo goed mogelijk willen verdelen. Soms met je mobiel in de hoofdrol. Soms in de bijrol. Zodat je er hoe dan ook altijd 100% bij bent. Bij elkaar. In het moment. Hoe en wanneer jij dat doet, bepaal je zelf. Ben jezelf.

Over Ben
Hallo, ik ben Ben. Ik ben een aanbieder van mobiele telefonie en sta al meer dan 15 jaar voor betaalbare mobiele communicatie, zodat we elkaar kunnen blijven verrassen en inspireren. Ik houd het graag eenvoudig en begrijpelijk. In gewone mensentaal. Mijn aanbod is overzichtelijk en betaalbaar zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Ik maak gebruik van het netwerk van T-Mobile, het best geteste van Nederland. Wil je meer over mij weten? Kijk dan op www.ben.nl.

Voor publicatie
Filmpje straatinterviews https://we.tl/4EoevQCWGh en onderzoeksresultaten, of delen ervan zijn vrij beschikbaar voor publicatie met de volgende bronvermelding:

“5 juli 2016. Direct Research deed onderzoek onder 800 mensen in Nederland naar het gedrag en de dilemma’s bij gebruik van mobiele telefoons in opdracht van Ben.”

De onderzoeksresultaten zijn beschikbaar voor publicatie indien de volledige bronvermelding opgenomen wordt zoals hiervoor beschreven onder ‘Voor publicatie’. Neem voor meer achtergrondinformatie over het onderzoek contact op met DirectResearch | Sonja Schaap | 06 55 70 35 46 Sonja.Schaap@directresearch.nl.
Bron: T-Mobile
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.