obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van T-Mobile" posten.
 Onderwerp afdrukken
Filevorming in ons 3G netwerk opgelost.
Mobby
Filevorming in ons 3G netwerk opgelost.

De afgelopen weken heeft T-Mobile alles in het werk gesteld om de filevorming, die in het 3G netwerk ontstond, op te lossen. Met succes want het mobiel internet verkeer is weer op normaal niveau.

De plekken waar klanten de meeste hinder ondervonden zijn aangepakt en in het grootste deel van Nederland is de capaciteit sneller dan gepland verdubbeld. Daarnaast is ook meer dan de helft van de dit jaar extra te bouwen antenne-installaties al succesvol in het netwerk geactiveerd. De werking van het 3G netwerk laat zien dat de verbeteringen effect hebben en diverse klanten die eerder hinder ondervonden geven aan dat de dienstverlening weer in orde is. De filevorming is opgelost en de komende tijd gaan we door met verdere uitbreidingen van het netwerk om de continue groei te kunnen verwerken.

Explosieve groei dataverkeer
T-Mobile is voorloper op het gebied van mobiel internet in Nederland en heeft het gebruik van mobiel internet vanaf het begin gesteund. Van alle smartphone gebruikers in Nederland heeft 60% een T-Mobile abonnement. Daarom worden wij als eerste aanbieder geconfronteerd met deze extreme belasting van het netwerk. Smartphone-bezitters maken tot wel 40x zo veel gebruik van mobiel internet dan gebruikers van ‘normale’ mobiele telefoons. Vanaf het moment dat wij de iPhone 3G ging aanbieden groeide het dataverkeer dus enorm. Door de omvangrijke capaciteitsuitbreidingen zijn wij klaar voor de nieuwe generatie smartphones en de verdere groei van het mobiel dataverkeer.

Tegemoetkoming aan onze klanten
We doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en een dienstverlening te bieden zoals zij die van ons mogen verwachten. Op het moment van de acute filevorming in het 3G netwerk, heeft T-Mobile haar klanten geïnformeerd over de problemen en de aanpak daarvan. Klanten die deze problemen ervaren hebben zich via een formulier op internet kunnen melden en krijgen uiterlijk eind juni 2010 te horen of zij in aanmerking komen voor de tegemoetkoming van 2 maanden abonnementskosten van hun internetbundel. 1 maand voor het ongemak en 1 maand als bonus. Deze vergoeding wordt na toekenning in twee maanden verrekend met de factuur.
Mobby
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Filevorming in ons 3G netwerk opgelost.', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
geen mobiel netwerk in Italië gardameer Storing : 1 09 aug 2013
Geen netwerk! Storing : 1 31 jul 2012
al een anderhalf uur geen netwerk Storing : 5 28 mrt 2011
3-1-11 Storing T-mobile netwerk Storing : 5 17 mrt 2011
geen netwerk gsm g2/g3 Storing : 1 26 sep 2010