obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van T-Mobile" posten.
 Onderwerp afdrukken
T-Mobile voorziet gehele netwerk van glasvezelverbindingen van Eurofiber
Mobby
  • Mobiele én vaste netwerk als eerste volledig voorzien van glasvezelverbindingen.
  • 20-jarig contract ter waarde van 70 miljoen euro.
  • Klaar voor toekomstige, sterk toenemende behoefte aan bandbreedte.


T-
Mobile Netherlands BV heeft een contract gesloten met Eurofiber Nederland B.V. voor de levering van glasvezelverbindingen. De komende jaren zal Eurofiber het mobiele netwerk van T-Mobile én het vaste netwerk van internetaanbieder Online, onderdeel van T-Mobile in Nederland, volledig voorzien van glasvezel. Het contract heeft een looptijd van 20 jaar en vertegenwoordigt een waarde van 70 miljoen euro.

Bart Weijermars, Algemeen Directeur van T-Mobile in Nederland: "De afgelopen jaren heeft T-Mobile al miljarden euro’s geïnvesteerd in het mobiele netwerk, dat op het gebied van kwaliteit, bereikbaarheid en snelheid tot de beste en meest innovatieve netwerken van Europa behoort. Door ons netwerk volledig te voorzien van supersnelle glasvezelverbindingen maken we ons gereed om ook in de toekomst de behoefte aan meer bandbreedte ruimschoots voor te blijven. Daarnaast zal onze vaste internetaanbieder Online snellere internetdiensten kunnen introduceren. Wij hebben voor Eurofiber gekozen omdat het een onafhankelijke gespecialiseerde aanbieder is en waar wij al jaren naar volle tevredenheid mee werken."

Alex Goldblum, Algemeen Directeur Eurofiber verklaart: “Eurofiber is met ruim 10.000 km glasvezelnetwerk de specialist in Nederland. We werken al vanaf 2003 intensief met T-Mobile samen om haar netwerk van glasvezel te voorzien. Het verglazen van alle mobiele opstelpunten was een logische volgende stap in onze partnerschap. We zijn er dan ook zeer trots op dat T-Mobile voor dit omvangrijke glasvezelproject, één van de grootste in Nederland, heeft gekozen voor Eurofiber”.

Over T-Mobile in Nederland
4,4 miljoen consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland maken gebruik van de mobiele oplossingen van T-Mobile (per 1 juli 2010). In 2009 had T-Mobile een jaaromzet van 1,807 miljard euro. T Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten. Dit mobiele netwerk behoort op het gebied van kwaliteit, bereikbaarheid en snelheid bovendien tot de beste en meest innovatieve netwerken van Europa.

Over Eurofiber
Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiberverbindingen, Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps en optische transmissiediensten over DWDM tot 400 Gbps. Het fijnmazige glasvezelnetwerk heeft momenteel een omvang van ruim 10.000 kilometer en wordt continu uitgebreid. Ruim 25% van het internetverkeer in Nederland gaat over het netwerk van Eurofiber. Van het mobiele communicatieverkeer is dat ruim 50%. Eurofiber staat voor vrijheid om te kiezen en ruimte om te groeien. Het onafhankelijke netwerk geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die zij op hun glasvezelverbinding willen inzetten en uit de dienstenleveranciers. Het wijdvertakte netwerk, het diverse productaanbod en de mogelijkheid om de bandbreedte op ieder moment te verhogen, bieden ruimte om te innoveren en te groeien. Voor meer informatie: www.eurofiber.nl

Bron T-Mobile
Mobby
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'T-Mobile voorziet gehele netwerk van glasvezelverbindingen van Eurofiber', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen Storing : 1 16 dec 2019
T-Mobile Thuis | TV boxen | niet meer beschikbaarbaar! Nieuws van T-Mobile : 1 08 okt 2019
T-Mobile Thuis | TV boxen | Weer beschikbaar! Nieuws van T-Mobile : 1 13 aug 2019
geen mobiel netwerk in Italië gardameer Storing : 1 09 aug 2013
T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuws van T-Mobile : 1 04 aug 2013