obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van T-Mobile" posten.
 Onderwerp afdrukken
Mobiel internet centraal bij nieuwe abonnementen T-Mobile
Mobby
Mobiel internet centraal bij nieuwe abonnementen T-Mobile

* Vanaf 15 augustus biedt T-Mobile voor iedere klant een passend abonnement: Smart Start, Smart Plus en iSmart.
* De snelheid van mobiel internet gaat omhoog.
* Bij Smart Plus en iSmart onbeperkt mobiel internet mogelijk en gratis gebruik T-Mobile Hotspots in Nederland.

T-Mobile biedt vanaf 15 augustus drie nieuwe abonnementen aan: Smart Start voor klanten die bellen en sms-en meer gebruiken dan mobiel internet, Smart Plus voor klanten die beide evenveel gebruiken en iSmart voor klanten die altijd online zijn en het maximale uit hun smartphone willen halen. Voor alle abonnementen blijft het unieke all-in karakter behouden: klanten kunnen bellen, sms'en, mms'en en internetten uit één bundel.

Bij T-Mobile ervaren klanten de vrijheid van mobiel internet zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over onverwachte kosten. De nieuwe abonnementen passen bij elke type klant, ongeacht of ze af en toe willen internetten of juist altijd online willen zijn.

Hendrik Kasteel, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland: “Mobiel internet is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Sinds juni 2008 is het dataverkeer op het T-Mobile netwerk met een factor 22 toegenomen. Inmiddels heeft tweederde van de T-Mobile abonnees een smartphone. Het gebruik van mobiel internet blijft sterk toenemen. Als voorloper op het gebied van mobiel internet vindt T-Mobile het belangrijk om iedereen de mogelijkheid te geven om online te zijn. Uit onderzoek van TNS NIPO weten we dat onze smartphone klanten de snelheid en de kosten van mobiel internet belangrijk vinden. Daarom verhogen we de snelheid voor Smart Start en Smart Plus. We blijven ons bovendien onderscheiden door onbeperkt internet aan te bieden, zonder verrassingen achteraf.”

Onbeperkt mobiel internet en gratis gebruik T-Mobile Hotspots
Onbeperkt mobiel internet blijft mogelijk bij de Smart Plus en iSmart abonnementen van T-Mobile, in combinatie met een onbeperkt internet voordeelbundel. Met deze voordeelbundel kan na het opmaken van het datategoed nog gebruik worden gemaakt van mobiel internet maar tegen een lagere snelheid. Zo ontstaan geen hogere kosten per MB voor het gebruik van mobiel internet. De hoogte van het datategoed is variabel en hangt af van het gekozen abonnement (zie bijlage). T-Mobile ontwikkelt op dit moment een applicatie om het datategoed inzichtelijk te maken voor klanten. Deze applicatie zal eind september beschikbaar zijn voor Smart Plus en iSmart klanten.

Bovendien biedt T-Mobile via Smart Plus en iSmart gratis toegang tot meer dan 500 T-Mobile Hotspots in Nederland.

De onbeperkt internet voordeelbundel ter waarde van € 4,95 biedt T-Mobile tijdelijk de eerste 12 maanden gratis aan. Deze actie komt bovenop het introductieaanbod van de nieuwe Smart Abonnementen: de eerste drie maanden 100% korting op het maandbedrag in combinatie met tweejarige abonnementen. Alle informatie over T-Mobile Smart is te vinden op www.t-mobile.nl/smart.
Print nieuws itemPrint nieuws item Email nieuws itemEmail nieuws item
Terug naar overzicht

Bron: T-Mobile
Mobby
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Mobiel internet centraal bij nieuwe abonnementen T-Mobile', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen Storing : 1 16 dec 2019
T-Mobile Thuis | TV boxen | niet meer beschikbaarbaar! Nieuws van T-Mobile : 1 08 okt 2019
T-Mobile Thuis | TV boxen | Weer beschikbaar! Nieuws van T-Mobile : 1 13 aug 2019
Internet Europa / contractueel bedonderd Klacht over T-Mobile : 1 29 okt 2013
geen mobiel netwerk in Italië gardameer Storing : 1 09 aug 2013