obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van T-Mobile" posten.
 Onderwerp afdrukken
T-Mobile hangt actie klanten boven het hoofd
Mobby
Mobiele operator T-Mobile Nederland loopt de kans dat het een collectieve actie van ontevreden klanten aan de broek krijgt. De Stichting Meldpunt Collectief Onrecht roept T-Mobile klanten op om hun ongenoegen over een te kort schietend mobiel netwerk kenbaar te maken. De stichting stelt dat het namens hen desnoods een juridische procedure zal aanspannen om een financiële schadevergoeding te incasseren.

Inzet van de eventuele collectieve actie tegen T-Mobile is de overbelasting van diens netwerk en de daaruit voortvloeiende sporadische onbereikbaarheid van abonnees. Volgens de mobiele operator is dat het gevolg van de toegenomen populariteit van smartphones, zoals de Apple iPhone, een toestel waarvoor het bedrijf de exclusieve verkooprechten in Nederland heeft. Een woordvoerder van T-Mobile heeft eerder deze maand aangegeven dat het nog tot vijf weken kan duren voordat de netwerkcongestie zal zijn verholpen.

De Stichting Meldpunt Collectief Onrecht (SMCO) heeft al eerder collectieve acties gevoerd. Zo zijn de failliet gegane DSB Bank, de Staatsloterij, een vermeend kartel gevormd door liftenfabrikant en de Nederlandse overheid (overdrachtsbelasting bij de aanschaf van een pand dat op de lijst van Rijksmonumenten staat) al doelwit van de stichting geweest. De juridische procedure tegen de Staatsloterij – namens circa 23.000 klagers – loopt inmiddels anderhalf jaar. Tot dusver zijn er nog geen gerechtelijke uitspraken geweest in de diverse zaken. SMCO (met als motto: “U klaagt, wij klagen aan”) is een initiatief van het Alkmaarse advocatenkantoor Morand Juristen.

Bron: telecom-update
Gewijzigd door Mobby op 03 juni 2010, 01:07
Mobby
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'T-Mobile hangt actie klanten boven het hoofd', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen Storing : 1 16 dec 2019
T-Mobile Thuis | TV boxen | niet meer beschikbaarbaar! Nieuws van T-Mobile : 1 08 okt 2019
T-Mobile Thuis | TV boxen | Weer beschikbaar! Nieuws van T-Mobile : 1 13 aug 2019
T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuws van T-Mobile : 1 04 aug 2013
storing t-mobile december Storing : 1 23 dec 2012