obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van T-Mobile" posten.
 Onderwerp afdrukken
T-Mobile komt klagende iPhone-klant tegemoet
Mobby
T-Mobile zegt iPhone-gebruikers die problemen hebben met het opzetten van een mobiele internetverbinding via het 3G-netwerk te zullen compenseren met twee maanden gratis gebruik van mobiel internet. Volgens het bedrijf moeten de problemen binnen twee tot drie weken opgelost zijn.

De telecomaanbieder worstelt al langer met het gebruik van mobiel internet door smartphones, met name de iPhone. Die wordt in Nederland officieel alleen door T-Mobile geleverd. Klanten klagen sinds de Nederlandse introductie van het toestel in juli 2008 over capaciteitsproblemen. De iPhone is het meest gebruikte toestel om onderweg mee te internetten, hoewel telefoons met Google Android in de Verenigde Staten al aan een inhaalrace bezig zijn. Ook andere iPhone-applicaties, zoals die voor streaming audio en video, vergen veel dataverkeer.

T-Mobile liet eerder deze maand weten dat dit jaar 30 procent meer masten bijgebouwd zullen worden om de capaciteitsproblemen op te lossen. Technisch directeur Jan Kuijpers had het op een persbijeenkomst in april over 1.000 extra antennes. Het gaat om een versnelde investering die nodig bleek om mobielnetwerkverkeer van 7.500 gigabyte per dag te verwerken, „een verzesvoudiging ten opzichte van juli 2008”, aldus Kuijpers.

Bron: Nrc.nl
Mobby
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'T-Mobile komt klagende iPhone-klant tegemoet', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
T-Mobile storing, veroorzaakt door softwareproblemen Storing : 1 16 dec 2019
T-Mobile Thuis | TV boxen | niet meer beschikbaarbaar! Nieuws van T-Mobile : 1 08 okt 2019
T-Mobile Thuis | TV boxen | Weer beschikbaar! Nieuws van T-Mobile : 1 13 aug 2019
T-Mobile verbetert bereik binnenshuis Nieuws van T-Mobile : 1 04 aug 2013
storing t-mobile december Storing : 1 23 dec 2012